Ez a kapcsolatunk végét jelentené?
Előrebocsátom, hogy egy lányról van szó, nem fiúról. Én is lány vagyok, néhány éve ismertem meg egy barátnőmön keresztül. Valahogy személyiségben sosem illettünk össze, nagyon más karakterek vagyunk. De nagyon jókat buliztunk együtt, ezért valahogy úgy érzem kölcsönösen átléptünk a kisebb összezördüléseken, vagy ha valami nem tetszett a másikban. Mert -és ez csúnya dolog, mert érdekkapcsolatra vall- kellettünk egymásnak valamiért. Sokszor volt olyan, hogy nagyon megbántott a nyers természetével, vagy tudtam, hogy hülyének néz, de inkább túlléptem rajta, mert nem akartam elveszíteni, mert kellett.
Nem tartom ezt elítélendőnek, mert nem tartottam soha barátként számon. Csak egy a haverok közül is jobb haverként, aki valamiért nem kerül át a "barát-kategóriába". Eleinte ő, úgy éreztem többet ad bele a kapcsolatunkba, mint én, de aztán neki is kezdett feltűnni, hogy ez a kapcsolat csak haveri és ő is úgy kezdett el kezelni.
A gondok most nyár után kezdődtek. Már teljesen nyíltan néz hülyének, mások előtt is lejárat, ha hívom valahové, vagy megdumáljuk hogy megyünk bulizni, össze-vissza hazudozik hogy nem ér rá, stb (közbe meg másokkal elmegy mindenfelé, és később még el is dicsekszik vele)
Mi lehet ez? Lehet, hogy (szeretném ezt hinni) egyszerűen féltékeny rám, mert mostanában eléggé felpezsdült a társasági életem? Vagy (ami valószínűbb) egyszerűűen csak kifulladt a kapcsolatunk (inkább ez a kényszerű kapcsolat-fenntartás) és kinőttük egymást?
Köszönöm hogy elolvastátok és a válaszokat is! Remélem tudtok okosakat mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!