Szoktatok énekelni vezetés közben?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is légyszi!2010. nov. 6. 16:33
1/9 anonim válasza:
Szoktam, de régen jóval többet, bár ez nem a kornak tudható be, hanem, hogy régen Pécsen vezettem többet a mecseki szerpentineken, mostanság meg Pesten ... itt kevésbé hangulatos :( :)
25/N
4/9 anonim válasza:
Szoktam, vagyis csak próbálkozok, mert nem tudom egy szémnak sem a szövegét. Gí csak általában a refrén éneklem:D 18/L
5/9 anonim válasza:
Biciklizés közben - nem vezetek, nincs mit. Fejből nyomom, és nem érdekel, ha nincs hangom, mert az nincs, meg kinn a két város között a kutya se hallja. (illetve pont a kutya hallja)
24/l
6/9 anonim válasza:
mi a barátommal mindig nyomjuk a lady gagát, vagy ami épp megy a rádióban :D
van, hogy felváltva énekelünk. pl ő csak a refrént, én a többit :D
mindig jó a hangulat. anyum múltkor hátul ült, és tökre élvezte :D
22 évesek vagyunk mindketten.
7/9 anonim válasza:
Én igen, szeretek. Saját CD-ről, mp3-ról tolom a dalokat, rádiót ritkán hallgatok..
20/L
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Jézusom...! Ez a link...:D
2010. nov. 7. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!