Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Útónévválasztásnál melyik...

Útónévválasztásnál melyik gyakorisági kategóriából adnátok nevet a gyereketeknek az alábbiak közül és miért ?

Figyelt kérdés

dec. 13. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: Senki nem bántott téged, csak értelmesen megfogalmaztam egy tanácsot, mégis háborogsz, mintha ezen múlna az életed.

Messze nem vagyok 50, de a fogalmazásmódod meg a kiakadásod alapján szerintem te nem múltál el 16. 😏

dec. 23. 14:40
 12/12 _Cherrybomb_ válasza:
Ha lenne gyermekem olyan nevet adnék neki, ami jól cseng a vezetéknevével, szintén én se szeretnék valami olyan nevet adni számára ami “mindenkinek is van”, mert szerintem az majdnem olyan, mintha elvenném ezzel valamilyen szinten az egyediségét, de szuper különleges nevet se szeretnék adni neki. Pl a szüleim nekem akkoriban nagyon ritka nevet adtak és utálom mióta tudom az eszem, mert megmagyarázhatatlanul gyomorgörcsbe áll a gyomrom, ha meghallom és irritál
jan. 4. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!