Miért ilyen a barátnőm? Minden hónapba eljátsza ez és már unom h a végén engem hoz ki hibásnak (lány-lány barátságról van szó)
Minden hónapba mondja h menjünk el buliba vmelyik hétvégén. Meg is beszéljük h ekkor és ekkor elmegyünk buliba,de aztán lemondja,h nincs kedve,pénze vagy ruhája. Hiába mondom h vegyen fel vmi régit ugyse tudják h nem uj,meg h van egy csomó olyan hely ahova belépő se kell,meg nekem van egy kis pénzem,majd én veszek piát,nem tetszik neki.
A múltkor is vásárolgattunk vett is egy tök jó felsőt,h hétvégére felveszio de persze nem mentünk sehova. Most is mondtam neki h akkor este mi lesz,erre h nincs ruhája. Mondom neki h vegye fel azt amit multkor vett,de az nem jó mert nem új.
Unom h mindig eljátsza ezt,és ha én meg elmegyek nélküle msáik barátnőmmel,akkor műásnap mikor csörget és nem ugrok egyből msn-re már mondja h megint nélküle mentem el buliba,meg szemrehányóan mondja h minek ittam annyit este,akkor fel tudnék kelni időbe.
talán magánéleti problémái vannak.
Biztosan tényleg szeretne menni,csak aztán elmegy a kedve valami miatt.Nem lehet,hogy a szülei nem engedik,csak nem meri elmondani?!
Vagy szegény tényleg csóró,és sajnálja a pénzt kidobni ilyenekre?
Nem tudom,én voltam már ilyen helyzetbe,és inkább nem mentem bulizni,minthogy anyámtól kérjek.
Mindenesetre,ha igaz barátok vagytok,akkor bizalmasan ülj le vele beszélgetni,mert nem tudhatod mi van a háttérben.
Az is lehet,hogy semmi,csak simán hülye,de az is leeht,hogy komolyabb problémái vannak,és jó lenne,ha meghallgatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!