Otlet h mit kerjek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Senki ne ertse felre, mondtam mar szuleimnek semmit nem kerek, erre azt mondtak olyan nincs. Mondtam korrektor alapozo sminklemoso ilyen hetkoznapi dolgok hiszen igy nemkell mashogy megvenni azt mondtak hetkoznapi dolgot ne. Mondtam koldok piercing erre az majd tavasszal.... Egyszeruen nemkell nagyon semmi nemtudom mit kene, egy tizen eves lany vagyok. Valakinek valami ötlet hogy ne koltsenek ram sokat de megis legyen valami? Valaszokat elore is koszonomdec. 5. 18:09
1/5 Mendy98 válasza:
Nincs semmi amire vágysz?
Esetleg hobbid, amihez tudnak neked venni valamit?
Hobbi amit kipróbálnál és az ahhoz kellő dolgokat meg tudnák venni neked?
3/5 anonim válasza:
Valami befektetés, azt lehet kis összeggel is kezdeni.
Ha összegyűlik, akkot lehet belőle valami nagyobb, pl. tandíj.
4/5 anonim válasza:
Gondolj rá, hogy mi az az egyszeri nagyobb kiadás, amit tervezel venni.
Füles? Telefontok? Új monitor, billentyűzet, egér?
Könyv, ruhadarab?
Esetleg egy új bútor?
Én LED-csíkokat kapok a szobámba :D Kitaláltam hogy ilyet akarok, és ha már szóba került, akkor fel is lett ajánlva ajándéknak.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazabol mindenem megvan nemkell ugy semmi, butor jo otlet lenne csak nem akarom h sokat koltsenek ram meg a led szalag is jo otlet. Mindenkinek koszonom a válaszokat
dec. 7. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!