Mit kérjek karácsonyra?
Mi mégis honnan tudjuk? Én 1000 dolgot tudnék kérni, okosóra, okoskarkötő (nincs, egy régim van, az egyidős az előző telefonommal, ami közben már édesanyámnál is megadta magát, és le lett családilag selejtezve), újabb okostelefon (a mostani három éves, kicsit már érzem, hogy lassul, meg amit nagyon érzek, hogy nehezen férek már el rajta).
Animében sajnos nem vagyok otthon.
Amúgy meg nem az ajándékozásról szól.Arról szól, hogy együtt van a család, jókat beszélgetünk, sok mindent megtudunk egymásról azokkal a családtagokkal, akik máskor hajtják a pénzt és év közben csak rövid, felszínesebb beszélgetésekre van idő, mert dübörög a világ. (Nekem több ilyen családtagom is van - Budapestre, Sopronba, Ausztriába, Németországba szakadtak.)
Én pl. még egy wellness-nek is örülnék (3xos Pfizer oltottként talán már nem kerülök lélegeztetőgépre a COVID-19 miatt)
2,3 vagyok: őszintén szólva nagyon nem mindegy az anyagi helyzetetek.Mert hiába kérsz iPhone-t, ha a Xiaomi sem fér bele, és hiába kérsz UHD tévét, ha jóval olcsóbb, kisebb tudású, akár használt sem fér bele.
Arra célzok, hogy nem ismerjük a szüleid, társas közösséged (a megajándékozóid) anyagi kereteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!