Melyik országba költöznétek Európán belül és miért?
Kedves 5-ös! Nem vagyok hülye tudom, hogy nem járják sorra az utcákat, hogy mindenkit megkérdezzenek “te boldog vagy?”.
A “legboldogabb ország” nyilván nem konkrétan a boldogságot mint érzést takarja, de már bocs ki az aki egyáltalán ezt hiszi???
Másodszor. Nyilván tudni érdemes az adott országban használatos nyelven ha az ember boldogulni akar. Ez minden országra igaz. Ez annyira evidens, hogy nem is értem minek hoztad fel?
Harmadszor, igen ez csak egy olyan felvetés aminek a gondolatával eljátszik az ember. Én pont azért a leglogikusabb és észszerűbb gondolatmenetet folytattam, miszerint a statisztikailag legélhetőbb (“legboldogabb”) országokat választottam (mint pl. Finnország).
De ha az neked jobban tetszik egy üres felszínes válasz, akkor azt mondom: Görögország mert az jó meleg és sok a tengerpart.
tegnap 22:19
Hát akkor kb. csak Moldova marad, egymillió már lassan itthon is átlagosnak számít.
15
na az nagyszerű lehet, irigyellek. Megkérdezhetem hogy hogyan helyezkedtél el ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!