Melyik országba költöznétek az alábbi feltételekkel?
Figyelt kérdés
Régóta hajlunk arra, hogy eladjuk ingóságainkat és lelépünk. Tehát tőke lenne, van 3 kiskorú gyermek, középszintű angol és alapfokú német nyelvismeret (hajlandóak vagyunk más nyelvet elsajátítani). A férj a hideg, hegyes tájat szereti, a feleség inkább a meleget.
Tehát ami fontos lenne: mely országnak van rendben az oktatása, egészségügye, politikai háttere?
2023. jún. 29. 08:08
3/4 anonim válasza:
A legegyszerűbb Ausztria, nem kell messzire menni, tudják, hogy a magyar az nem egy gyümölcs, tagjai az EU-nak és a világ egyik legélhetőbb országa. Vannak hegyek, de a tenger sincs messze.
Igazából Észak- és Nyugat-Európa majdnem minden országa a lehető legjobb választás.
4/4 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen kultúrába, milyen rendszerbe szeretnétek a gyerekeket felnevelni, illetve, hogy van-e/lesz-e fix munkahelyetek, amely segít a kitelepülésben. Például Svájc jó, de ha nincs előre fix munkahelyetek nagyon nehéz lesz kiköltözni, mert kb minden lakás kér szerződést és jövedelmigazolást. Én Európában maradnék mindenképp a gyerekekkel, déli országokkal nem jutnátok előrébb, bár a mentalitás sokkal jobb. Ausztriát én is javaslom, továbbá A skandináv és a benelux országokat is. De ez tényleg attól függ, hogy mit szeretnétek magatoknak és a gyerekeknek. Én Belgiumban éltem sokáig a francia részen, nagyon tudom ajánlani. Szerintem nagyon élhető ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!