18éves lány vagyok mit tehetnék? Nincs egyetlen olyan barűtnömsem akivel elmehetnék bulizni. Ez nagyon rosz mert kb 1éve minden hétvégén ithon ülök.
van pasim 4éve de vele nemszeretek mert ketten nem akar menni a társaságát meg utálom és mindig veszekedés volt belöle.
Vannak barátnöim persze csak mindegyiknek van pasija és nemengedik öket bulizni. Az enyém engedne csak hát nincs kivel:(
hát az tényleg meszevan:)
te hány éves vagy?
Először is dobd ki a pasidat. Ha nem akar veled elmenni szórakozni, a barátait nem tudod elviselni, akkor van egyáltalán vmi közös bennetek?
Különben meg menj egyedül. Én nagyon sokat jártam ennyi idősen, és borzasztóan élveztem. A mostani discókban úgysem tűnik fel senkinek, hogy ki kivel táncol. :D
senki nem monta hogy nemtudom elviselni a barátnöimet. tudsz te olvasni?
azt mondtam hogy a pasijuk nemengedi el öoket buliyni.
a barátomat meg nemfogom kidobni 4év után ayér mert társaságba szeret bulizni inkább nem megyek vele és megvan oldva.
de te nyugotttan dobdki a pasid ilyen dolgokér szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!