Szia! Nekem is kb hasonló a helyzet, de azért néha-néha eljárogatok. Melyik városban vagy?
19/L
2010. nov. 5. 10:14
3/19 Viki233 válasza:
a barátnőidet nem engedik el bulizni? ez baromság nem köti még semmi össze úgy az életüket mint a házasság vagy gyerek....am rám írhatsz emailt, mert én sem tudok kivel menni és már depis vok evégett h nincs egy jó társaság akivel eltudnék menni akár sétálgatni vagy vmi...egyedül nem jó egy idő után:S
2010. nov. 5. 10:15
4/19 anonim válasza:
Hú, annyira gáznak tartom azokat a kapcsolatokat, amikben a barátnőid is élnek, hogy a pasijuk "nem engedi" hogy bulizni menjenek. Én engedélyt utoljára a szüleimtől kértem. Ez ám az élet így 18 körül...
Amúgy miért nem mész olyanokkal, akiket nem korlátoz le a pasijuk? Vagy ha ennyire féltik az asszonykákat, miért nem mennek ők is? Jársz suliba? Középsuli, egyetem, valami? Ott azért csak akadnak olyanok, akik el szoktak járni valamerre, csapódj hozzájuk.
2010. nov. 5. 10:16
5/19 anonim válasza:
Ja, amúgy ha pécsi vagy, vagy közel laksz Pécshez, akkor velem eljöhetsz :)
2010. nov. 5. 10:16
6/19 anonim válasza:
Nem értem, hogy a pasik mért nem engedik a barátnőjüket bulizni. Nálunk is ez volt, hogy nem engedett el, mert félt, hogy megcsalom. Csak aztán ráuntam erre, mert elég bulizós lány vagyok, és meg mondtam neki, hogy ha megakarnám csalni, akkor úgy is meg fogom csalni, ha ott van mellettem. Ja egyébként 3 éve vagyunk együtt és lakunk is együtt. Barátnőid nem tudják megértetni a barátjukkal, hogy bulizni mennek és nem pasizni?? Az én barátom nagyon féltékeny, de azért ezt megértette. Na meg az együtt járás nem azt jelenti, hogy otthon kell együtt ülni. Szórakozni kell szerintem. Ezt próbálják meg elmagyarázni a pasijaiknak.
2010. nov. 5. 10:17
7/19 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát több időd marad tanulni, olvasni, a családoddal lenni. Találni valami kulturális hobbit. Pl járjatok inkább színházba a pároddal, vagy koncertre.
Szerintem akinek annyira a vérében van a bulizás, az elmegy egyedül és a helyszínen talál barátokat. Ha te nem ilyen vagy, akkor meg ne eröltesd.
2010. nov. 5. 10:18
8/19 Viki233 válasza:
az ilyen pasik akik azért nem engedik el bulizni a barátnőjüket mert félnek h megcsalják azok nem bizti h azért nem engedik el őket mert nem bíznak meg bennük hanem magukban nem bíznak.vagy tényleg van okuk rá mert már történt velük ilyen, de akkor sincs joguk megszabni h mit ne tegyen meg a másik fél.Tudtommal ez nem muszlim ország...Hálaégnek:D
2010. nov. 5. 10:23
9/19 anonim válasza:
legalább nincs aki hátba szúrjon.
2010. nov. 5. 10:26
10/19 A kérdező kommentje:
idén hagytam ott a sulit dolgoyzni fogok aztán ha leszpénzem tanfolyam. Mosonmagyaróvári vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!