Mit csináljak, próbáljak beilleszkedni, vagy mondjak fel?
Fél éve lassan, hogy egy gyárban dolgozok, egy 8 fős társasággal vagyok együtt, két kolléga kivételével korom beli csapat (20-23 évesek). és nem tudok közéjük beilleszkedni. ők Olyanok akik szeretik egymást szívatni, és ezen jókat derülnek, én pedig visszahúzódó csendes stílusu emberke vagyok, ráadásul csúnya is. és őket nagyon (fogalmazok az ő nyelvükön): irritálom. Előszeretettel ordítanak rám csak úgy, amikor nagyobb tömeg van a szomszédos gépsoron. vagy dobálnak koptató kövekkel, esetleg megütnek. a csoportvezetőmnek már panaszkodtam, de ő nem akarja őket kicsapatni, fegyelmivel meg semmit se érne el, sőt nekem lenne rosszabb, mert akkor még jobban rámszálnának. másik helyre meg én nem mennék át, mert egyedül itt a fröccs öntő részen lehet csak elviselni a munkát. és nem is tudnának hova rakni, mert nem kell az ember. másik műszakba meg nem engednek át.
Ami célom volt, hogy jogositványra összegyüjtsem a pénzem, az megvan, tehát sokminden nincs ami itt tartson.
2. *
Sajnos vannak, akik sosem képesek felnőni, hordába verődve pedig azt szívatják, akivel megtehetik...
sorry, lemaradt
Ha tényleg nem létszükséglet hogy ott maradj, akkor mondj fel.
Ne magadat hibáztasd, egyértelműen nem a te hibád! Szemétség amit a "munkatársaid" csinálnak.
A főnököd is azért tehetne valamit!
Ne foglalkozz velük és azzal amiket mondtak! Csak legyél olyan amilyen vagy, más majd pont ezért fog szeretni! :)
És az a felháborító, hogy az egyik, a bandavezér, olyan, ha nem mehet el a gépe mellől, cigizni, akkor dührohamot kap. a csoportvezető is alig képes lenyugtatni.
A műszak végén nem képes rendet tenni, takarítani. pedig nem nagy feladat felsöpörni, meg a selejt terméket kidobni.
Utolsó!
Most legyen ő is olyan bunkó mint a többiek,csak,hogy befogadják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!