Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, próbáljak...

Mit csináljak, próbáljak beilleszkedni, vagy mondjak fel?

Figyelt kérdés

Fél éve lassan, hogy egy gyárban dolgozok, egy 8 fős társasággal vagyok együtt, két kolléga kivételével korom beli csapat (20-23 évesek). és nem tudok közéjük beilleszkedni. ők Olyanok akik szeretik egymást szívatni, és ezen jókat derülnek, én pedig visszahúzódó csendes stílusu emberke vagyok, ráadásul csúnya is. és őket nagyon (fogalmazok az ő nyelvükön): irritálom. Előszeretettel ordítanak rám csak úgy, amikor nagyobb tömeg van a szomszédos gépsoron. vagy dobálnak koptató kövekkel, esetleg megütnek. a csoportvezetőmnek már panaszkodtam, de ő nem akarja őket kicsapatni, fegyelmivel meg semmit se érne el, sőt nekem lenne rosszabb, mert akkor még jobban rámszálnának. másik helyre meg én nem mennék át, mert egyedül itt a fröccs öntő részen lehet csak elviselni a munkát. és nem is tudnának hova rakni, mert nem kell az ember. másik műszakba meg nem engednek át.

Ami célom volt, hogy jogositványra összegyüjtsem a pénzem, az megvan, tehát sokminden nincs ami itt tartson.

2010. nov. 4. 23:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy te vagy a hibás ebben. Egyszerűen nem akarnak elfogadni tök mindegy mit csinálsz úgyse szálnak le rólad.
2010. nov. 4. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs, ami ott tartson, akkor mire vársz még?
2010. nov. 4. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:

2. *

Sajnos vannak, akik sosem képesek felnőni, hordába verődve pedig azt szívatják, akivel megtehetik...

sorry, lemaradt

2010. nov. 4. 23:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem létszükséglet hogy ott maradj, akkor mondj fel.

Ne magadat hibáztasd, egyértelműen nem a te hibád! Szemétség amit a "munkatársaid" csinálnak.

A főnököd is azért tehetne valamit!

Ne foglalkozz velük és azzal amiket mondtak! Csak legyél olyan amilyen vagy, más majd pont ezért fog szeretni! :)

2010. nov. 5. 00:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Ilyen köcsögök az emberek,mindig azt bas.latják aki nem érdemli meg.
2010. nov. 5. 00:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Az a szomoru, hogy neked kell elmenni pedig Te nem tehetsz semmirol. Erdekelne az a 8 fos tarsasag mi olyat tud amit mas nem? Inkabb az ilyen embereket kellene kirugni de azonnal! Milyen vilag ez???
2010. nov. 5. 00:38
 7/11 A kérdező kommentje:

És az a felháborító, hogy az egyik, a bandavezér, olyan, ha nem mehet el a gépe mellől, cigizni, akkor dührohamot kap. a csoportvezető is alig képes lenyugtatni.

A műszak végén nem képes rendet tenni, takarítani. pedig nem nagy feladat felsöpörni, meg a selejt terméket kidobni.

2010. nov. 5. 00:58
 8/11 anonim ***** válasza:
figyike.. azon nem gondoltál hogy igy akarnak veled összeismerkedni jobban. nem vagy kicsit túl zárkózott? Ne haragudj. de lehet hogy ők igy akarnak barátkozni.. :/ hamar meg lehet szokni egy másik környezet stilusát,szokásait stb-t... szerintem neked ez egy kicsit nehezebben megy, de most ezért ne add fel! De ha nagyon kész vagy miattuk idegileg akkor ne tétovázz, mert csak magad teszed tönkre! Amúgy nem hiszem hogy csúnyácska lennél, csak van önkritikád (:
2010. nov. 5. 01:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Most legyen ő is olyan bunkó mint a többiek,csak,hogy befogadják?

2010. nov. 5. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:
nem, csak lehet hogy meg tudná szokni ha egy kicsit átlátná az ő szemükkel a helyzetet hogy igy akarnak vele barátkozni
2010. nov. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!