Milyen foglalkozást válasszak?
Figyelt kérdés
A mai napon gondolkodtam, hogy időszerű lenne valamit kezdeni az életemmel, illetve továbbtanulni mindenképp. Arra gondoltam, hogy célt vagy legalábbis valami célkitűzést kellene kerítenem. Tudnátok olyan foglalkozást mondani, ahol segíteni lehet az embereken, viszonylag jól keres azért és talán utazni is lehet vele?2010. nov. 4. 11:51
2/6 anonim válasza:
szia
Menj el egy pályaválasztási tanácsadó irodába!! Tényleg ajánlom.
Ott elég sokféle eszközzel(kérdőívek, beszélgetés) stb.. fel tudják mérni mi aneked való szakma:)
6/6 Srapnel válasza:
A kérdésedre csak te tudhatod a választ. Neked kell kitalálnod, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel. Tudom, hogy ez nem sokat segít, de ha te magadat nem ismered, akkor mástól hogyan várnád el? Azért is kell magadnak kitalálni, mert ez egy viszonylag fontos döntés lesz, ha már éveket, netán évtizedeket fektettél egy szakma megtanulásába. Azokat az éveket senki nem tudja visszahozni, ezért kell neked kitalálnod, hogy mire töltöd őket, hogy csak magadat hibáztathasd, ha nem jön be. A te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!