The Raven Croaks Bandi ezt hogy képzelte?
https://www.youtube.com/watch?v=6miIyJg486o
Gúnyt űz azokból akik meghaltak mindezt paródiának beállítva közben semmi vicc nincs benne, hogy képzelte ezt? remélem elfog tűnni mert nem csak nekem de sokaknak nem tetszik ez!
Nektek mi a véleményetek? hogy süllyedhetet ilyen mélyre?
Az Auchan-ben dolgozott meg a Méliusz könyvtárban informatikusként.
Most a youtube dobálja fel szorgalmasan a felkapott videók között a reakciókat. Kíváncsiságból belenéztem egyik másik ilyen reakció videóba. Olyan arcok, akikről azelőtt még csak nem is hallottam. Most akik magyarok és YT csatornájuk van, azok egy része úgy érzi, nekik is el kell mondaniuk egy videóban a véleményüket? Századszor is el kell ismételnie egy másik videósnak, hogy azzá vált, ami ellen volt és hogy hipokrata?
Ezek a vélemények teljesen feleslegesek. Aki látta az ominózus videót, mindenki tudja, hogy baj van vele és hogy mi. Itt sem azt tárgyaljuk, hogy mi a gond, mert mindenki tudja.
Azért csinálják ezek a videósok sorban a reakcióikat, mert előre tudják, hogy sokan meg fogják nézni. Hiába mentegetőznek, hogy de nem is.
Teszik ezt úgy, hogy az ilyen reakció videósok saját magukat is égetik, mert össze-vissza beszélnek. Valami nő azt mondja az amúgy erről a zenéről és Bandiról szóló reakció videójában, hogy a videózás művészet, mert nem tud mindenki folyamatosan beszélni, de ha mindenki tudna folyamatosan beszélni, akkor mindenki videókat készítene. Mi van??
Másik videós, egy srác már a Cretins csatorna legújabb mentegetőző videóját elemzi, rögtön az elején megállítja és olyan dolgokat mond, amiket később maga a videón szereplő cáfol, de a srácnak eszébe nem jutott, hogy esetleg előre nézze már meg a videót és csak utána készítsen róla műsort. Ez a hiba egyébként is gyakori.
Az egyik videós azt boncolgatta, hogy mekkora hipokrata a Bandi, csak mert ez így kimondva jól hangzik, mindezt egy olyan videós mondta, aki maga is hipokrata.
Mintha sok kis híradóssá vált volna minden videós, és egyre nagyobb lincshangulat van a kommentek között.
Két olyan csatorna videósa is mondott véleményt, akiket nézek, de ők csak két-két mondatot, azt is nézői kérdésre: A videó vállalhatatlan és nem kellett volna megcsinálni. Bandit mindketten ismerik és ettől nem kezdik el utálni.
Ennyinél nem is kell több. Igazuk is van, sok beszédnek sok az alja.
24-nek
"Az egyik videós azt boncolgatta, hogy mekkora hipokrata a Bandi, csak mert ez így kimondva jól hangzik, mindezt egy olyan videós mondta, aki maga is hipokrata."
Tök mindegy melyik videós nevezi Bandit hipokritának, Bandi ténylegesen egy hipokrita attól függetelenül.
25: Minden bizonnyal. De nem mindegy, ki nevezi annak. Mint ahogy egy tolvaj szájából is érdekesen hangzik mások tolvajozása, vagy egy hazug szájából is különös hangzása van mások lehazugozásának.
Vagy akkor mondja el már előre, hogy tudja, hogy ő maga is az és ezért is ismeri fel ilyen jól a másikról, hogy ő is az. Mert különben teljesen hiteltelen, nevetséges.
20: https://www.youtube.com/watch?v=tW8bqfHXRVo
A videó magáért beszél. Aki mégsem akarná megnézni: Zsíros Deszka beszél arról, hogy Bandi és Bálna készítettek róla egy rant videót és ezért már régóta a bögyében voltak.
Több másik videós is most revansot vesz a Bandin. Ezt csak azért írtam, mert van egy másik rant videós TRC-n és Bálnán kívül, aki elmondta az eset kapcsán, hogy ő egyáltalán nem látja, hogy most kapva kapnak más videósok a bosszú lehetőségén.
Ahogy Zsíros Deszka mondta, nyilvánvaló, hogy aki rantel, annak gyűlnek az ellenségei és nem csak Bálnának, Bandinak, hanem a többi ranternek és még azoknak is, akik nem kimondottan ranterek, de a beszélgetős műsoraikban azért mégis időnként megsértenek másokat.
Valaki írta korábban hogy Zsíros Deszka egy kretén, nos nem értek egyet ezzel. Nyilvánvalóan nem ő a legélesebb kés a fiókban, de ezt már egy korábbi videójában ő maga is elmondta, hogy nem gondolja magát olyan hú de túl okosnak. Ettől függetlenül a szabad véleménynyilvánítás mindenki számára alapvető emberi jog, igen még Szabyest számára is, ő is nyugodtan csinálhat videót Bandiról ha akar. Persze nyilván felmerülnek ilyenkor a miértek, a mögöttes szándék, amire két dolgot lehet mondani.
Egyrészt Zsírosnak nincs egy meghatározott arculata a youtube-on, mindig arról csinál videót ami éppen érdekli, vagy amiről éppen kedve van csinálni, ebbe pedig beletartoznak a véleményezős videók is, amik amúgy egész gyakoriak nála. Aki követi az tudhatja hogy viszonylag gyakran mond véleményt pl a speedzone egyik videójáról is csinált reakciót nem is olyan rég, egy-két hete. Tehát nem lehet ráfogni hogy nem szokott véleményezni, függetlenül attól hogy ezekre a véleményekre mennyi szükség van/volt, vagy hogy mennyire releváns amit hozzá tud tenni, de azt semmiképp nem lehet rámondani hogy csak a Bandi botrány miatt kezdte ezt el, persze nyilván ez most egy felkapott téma, ezért úgy gondolta hogy ő is hozzá szeretne szólni, a joga pedig mint mondtam megvan hozzá.
Másrészt ugye ahogy a legutóbbi motovlogjában elmondja, hogy azért is készítette a videót, mert valóban volt személyes sértettsége Bandiékkal kapcsolatban, tehát azt se lehet rásütni hogy ne lenne egy őszinte ember. Nyilván ez végre agy jó apropó volt mert most szinte nulla kockázattal bárki beleszállhat Bandiba aki akar, rajtaveszíteni nem fog tudni senki, mert Bandi olyan hibát vétett (már voltak előjelei) amit nagyon ritkán szoktak releváns tartalom gyártok elkövetni. Egyébként azt hozzátenném hogy én akkoriban hagytam abba a cringebait követését amikor ez Bálna/Bandi féle Zsíros Deszka fikázás is volt, mert egyszerűen kezdet vállalhatatlan lenni amit liveokban leműveltek. Szóval én abszolút megértem ezt a részét Zsírosnál, mert szerintem teljesen indokolatlanul kapott olyan szintű lehúzást amit egyáltalán nem érdemelt meg, ahogy egyébként most Bandi kap olyan szintű lehúzást amit egyáltalán ne érdemel meg, a nyilvánvaló hibázástól függetlenül.
Valamint könyörgöm tanuljuk már meg a szavak jelentését, semmi féle hullagyalázás nem történt, a helyes kifejezés a "kegyeletsértés"... Köszöntem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!