Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » The Raven Croaks Bandi ezt...

The Raven Croaks Bandi ezt hogy képzelte?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=6miIyJg486o

Gúnyt űz azokból akik meghaltak mindezt paródiának beállítva közben semmi vicc nincs benne, hogy képzelte ezt? remélem elfog tűnni mert nem csak nekem de sokaknak nem tetszik ez!

Nektek mi a véleményetek? hogy süllyedhetet ilyen mélyre?

okt. 9. 20:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%

A KATÁsokat azért rendesen megszívatták és ezt rengetegen megérezték a bevételeken, ezek nem csak üres szavak vagy béna kifogások. Ha emlékszel, még tüntetés is volt emiatt, mert akinek már billegett a megélhetése, őt a 40%-os különadó a feladásra kényszerítette.

Az meg olyan érdekes, hogy évekig senkinek semmilyen szóra érdemes problémája nem akadt, most meg hogy térdre vitték, hirtelen mindenkinek jönnek elő az emlékek és sérelmek, amivel meg lehet sorozni. Már várom az "elém tolakodott a sorban" és a "nem köszönt vissza" szintű moslékot. Tegnap volt már megkreált kamu moderátori botrány és egy kamu FMM nyilatkozat is az ügyében, nem pihennek az emberek.

okt. 11. 16:20
 12/33 anonim ***** válasza:
82%

"A KATÁsokat azért rendesen megszívatták és ezt rengetegen megérezték a bevételeken"

Tökéletesen igaz. Lényegében kb. 400 ezer embernek ez jelentős adóemelés volt. Azoknak is, akik egyáltalán nem jártak olyan jól a KATA adózással sem, mint azt képzelte a KATA adózók ellen felhergelt csőcselék akik mindenhová beírták, hogy a KATA-sok szerintük adócsalók. Nem voltak adócsalók a KATA-sok.

Elég is volt a bűzlő politikából.

De a Bandi pénzügyeivel kapcsolatban már ezelőtt is gondok voltak Bálna szerint.

A legjobb lenne Bandit is meghallgatni, de ő egyelőre még semmilyen videóval nem jött ki, csak egy nyilatkozattal.

okt. 11. 16:39
 13/33 anonim válasza:
100%
Most hogy jött ide a kata? Nem értem.
okt. 11. 21:34
 14/33 anonim ***** válasza:
52%

Valaki végig spamelt a kérdésein egy hosszú szöveget a témában, ahol már a pénzügyi dolgait kritizálta valaki (nem fizette ki és nem kapott több megbízást, ahol ő az egyre nagyobb adóterhekre hivatkozott).

Csak közben törölték azt a kommentet, így most kontextuson kívülinek tűnik az egész. Arra próbáltam reagálni, hogy amikor egy egyéni vállalkozó arra hivatkozik, hogy ellehetetlenítik a működését, az nem egy kifogás, hanem egy valid érv ami elég sok embert érintett.

okt. 11. 21:43
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
a halottgyalázásnak az égvilágon semmi köze a KATÁhoz.
okt. 11. 22:38
 16/33 anonim ***** válasza:
58%

Pontosan. Ezért törölték azt a választ amire a KATÁval kapcsolatos komment érkezett, és most ott lóg a levegőben a semmire reagálva.

Már rég nem a 'gyalázásról' szólnak az események. Hanem arról, hogy az eddigi csúfolódó emberen végre fogást találtak, és most az eddig elbújt patkányok feljönnek a csatornából és minden sérelmet és kinevetést amit kaptak tőle, azt megbosszulhatják. Ilyenek, mint zsíros deszka, aki a saját családja kamu drámájával könyörgött a feliratkozószám növekedéséért, vagy szabyest, aki szintén készített egy orosz-ukrán háborúra reflektáló végtelenül ocsmány, zenére hasonlító videót. Hát nekik nagyon fontos volt a témában megszólalni.

okt. 11. 22:46
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
kicsit OFF: ennek a Bandinak amúgy van vmi piacképes végzettsége, vagy beszél nyelveket?
okt. 12. 13:28
 18/33 anonim ***** válasza:
Azért lett a KATA (adózási forma) említve, mert szóba jött, hogy Bálna kitálalt és elmondta, hogy Bandi nem akarta, hogy ő is kapjon a közös műsorok után járó bevételekből. Valaki arra hivatkozott, hogy lehet, hogy a KATA változásai miatt több lett Bandi adója.
okt. 12. 16:14
 19/33 anonim ***** válasza:
57%
17: Azt olvastam valahol, hogy a Bandi korábban könyvtáros-informatikusként dolgozott és gondolom, ennek megfelelő képzettsége, végzettsége van. De nem 100%. Az angolt érti, ez kiderült a korábbi műsoraiból. Hogy menyire jól beszéli, azt nem tudom. Van valamilyen zenei előképzettsége, a Pit of Saron zenekar tagja https://www.youtube.com/@thepitofsaron és pár éve főállású youtuber, már csak gasztró témában. Irónikus, hogy mikor már szinte teljesen elhagyta a rantet, akkor üt vissza neki a múltja, a most elkövetett hiba miatt.
okt. 12. 16:22
 20/33 A kérdező kommentje:

Zsíros és raven közt én semmilyen vitára nem emlékszem, nem lehet hogy zsíros deszkát összekevered valakivel? Én láttam a videóját és nem az jött le hogy "bosszú" hanem szimplán kifejtette a véleményét mint ahogy szokta.

okt. 12. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!