Mennyire terjedt el mára a Mi Hazánk Mozgalom az országban?
Mivel a tv, radió alig beszél róluk ezért nem eleg a lefedettsége a lakosság körében.
De fog ez változni. Én legalábbis elkezdem terjeszteni a környezetemben amennyire csak tudom. Nincs mar türelmem idegenszívű helytartók egymással szembeni komédiáját nézegetni. Sem az orbanozas, sem a gyurvsanyozas, sem a magyarpeterezés bulvár-proli szennye nem érdekel. Az érdekel, hogy egy munkabol egeszsegesen megéljek 21. szazadi európai szinten, es ne menjen a robotolás, a magánélet rovására.Hogy egy lakás és az első autó be vagyontárgy legyen, hanem alapvető élethez járó minimum! Hogy a környezetem, ne a koszba ússzon, a közbiztonság javuljon! Hogy az emberek, egészségesen éljenek, biztonságban és gondtalanul! Gyökeres változást csak a MI HAZÁNK MOZGALOM tud véghezvinni. A többi ígérgető, ugyan azt fogja tenni ami rendszerváltás óta tesznek. Adogatják egymásnak a kormányt, és pucsítanak hogy szolgálják ki a magyar érdekekkel szembeni külföldi érdekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!