Miért mondja azt sok ember hogy a másik taposása, elnyomása és lehúzása magyar sajátosság? Mire alapozzák ezt?
Arra, hogy ők nem magyarok.
Igaz magyar nem szidja a saját fajtáját.
"Miért mondja azt sok ember hogy a másik taposása, elnyomása és lehúzása magyar sajátosság?
Ilyen emberek biztosan vannak más nemzetek között is"
Sok országban éltem hosszabb ideig, mindenhol vannak ilyen negatív emberek, a különbség az arányokban van, a magyaroknál sokkal többen vannak, máshol jóval kevesebb (és mellékesen sokszor azokról is kiderül, hogy magyarok eredetileg)
Külföldön élek, és amikor azt látom, hogy valaki átveri a másikat (vagy épp engem próbál átverni), vagy leszól valakit olyasmiért, amihez semmi köze, azokról mindig kiderül később, hogy vagy külföldre szakadt magyarok, vagy, ha itt is születtek, a szüleik vagy a nagyszüleik magyarok. És nem, ez nem genetika, csak ezt tanulták a szüleiktől/nagyszüleiktől.
A legjobb példa, nézd végig az itteni kérdéseket. Rengeteg kérdésben benne van, hogy mindenki, aki másképp gondolkodik valamiről, vagy más az izlése, mint a kérdezőé, akkor az ostoba és megvetendő. Egy olyan kérdésnél pl, hogy "miért gondolják azt egyesek...." és mint ennél a kérdésnél is, hogy "Miért mondja azt sok ember hogy ....", már eleve benne van, hogy aki mást gondol, mint a kérdező, az le lesz nullára pontozva, mert buta ostoba, és bele kell rúgni, meg kell taposni, és csak és kizárólag a kérdező az okos, a szép, és csak ő tud mindent.
Egyébként vannak normális magyarok is, csak szólok.
3-as: itt nem betegségről volt szó, hanem arról, hogy magyar sajátosság lenne a másik eltaposása stb, pedig ez nem igaz, ez általánosítás.
Normális ember nem tapos el másokat - ha magyar, ha nem.
5.
Szerintem ez fugg attol, hogy mit ertesz "kulfold" alatt? Eszak-Nyugat Europat?, vagy beszamitod Gorogorszagot, Pakisztant, Argentinat, Szerbiat?
Masreszt a nevnelkuli internetes kommentek mindenhol zsizsegnek a rosszindulattol, hazudozastol es hoborgestol.
"Leszol valakit azert, amihez semmi koze", en ezt mindenhol
tapasztaltam, ahol megfordultam, ennyi magyar szarmazasu nincs! :-D
Kulturált ország, nem a Balkán.
És nem, nem mindenhol szólnak le mindenért, amihez semmi közük. Pl. Peruban, Argentínában, és Brazíliában sem, az USA-t meg sem említem, de sem Ausztráliában, sem Nyugat-Európában sehol nem szólnak meg, ha pl. zokni-szandál van rajtad, míg a magyar kérdéseket ír ki erről a GYK-n (legalább ötször), vagy, ha nem, akkor csak riheg-röhög a háta mögött, miközben úgy szól be, hogy az illető hallja is. Ha üzletről és átverésről van szó, akkor viszont ne csak a magyaroktól óvakodj, de a románoktól és az oroszoktól is.
És ne felejtsd el, csak Magyarországon még mindíg majdnem tízmillió ember él, de számold hozzá a Felvidéket, Vajdaságot, stb., valamint azt az 5 milliót, akik kitántorogtak már az elmúlt 100 évben. Szóval van annyi magyar, vagy magyar származású... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!