Beteges nőgyűlölet-vagy csak leeresztik a gőzt?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyan kommentet szoktam olvasni cikkek alatt, fórumokon, amik szerintem már betegesek, például nemi erőszakon viccelődnek, vagy múltkor olvastam egy bűnügyről-nőt erőszakoltak és öltek meg-és az alatt is tréfálkozó, nőgyűlölő hozzászólások voltak.
Csak a neten élik ki magukat, vagy ennyire torz a lelkiviláguk?
20/F
2010. nov. 3. 18:00
2/6 anonim válasza:
Sajnos ilyen a világ; nade a nőket sem kell annyira félteni ilyen téren, mert a net televen nősovinisztákkal is ám...
3/6 anonim válasza:
Az emberek ingerküszöbe más. Valaki így akarja felhívni magára figyelmet, más valaki meg végig sem gondolja mit ír-közben az anyja mossa nadrágját fizeti a netét.
Vagy tömény frusztráció és csalódások miatt így adja ki fájdalmát. Nem kell komolyan venni.
4/6 anonim válasza:
sok a bunkó tirpák, de azért a nők közt is vannak feminimátorok akiknek nem elég az egyenjogúság, hanem egyformák akarnak lenni a férfiakkal.
5/6 anonim válasza:
Azért ők sem gondolják komolyan teee!
Sőt volt egy barátnőm, aki férfinév alatt írt ki hasonlókat...
6/6 anonim válasza:
Szerintem sok no meg a tobbi not sem birja irigysegbol vagy csak egyszeruen onmagat tartja a legjobbnak. Persze ferfiben is vannak nogyulolok, de en nokent azt tapasztalom, hogy tobb no all ellensegesen a nokhoz, mint ferfi. Bar ez szituaciotol fugg. Amirol irsz, az az, hogy az emberek a gyengebbeket, elesetteket szeretik szekalni, van, aki ettol erzi magat nagynak. Ferfiben es noben is van ilyen, de az ilyen emberekkel nem kell szoba allni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!