Más is tapasztalja a szektásodást itt is?
Elég sok túlértékelt "szektatag" osztja itt az észt folyamatosan. Nyíltan gyerekgyűlölő, eltorzult szexuális szokássú és egyéb aberrált alakok.
Ráadásul totál gátlástalanul. Mindez igen komoly mentális gondokat tükröz a társadalmunkkal kapcsolatban.
Hogy lehet az, hogy egy nyíltan születésellenes, gyerekgyűlűlő, stb, 80% fölötti hasznossággal oszthatja itt az észt? Az ilyenek, csak tömegesen tovább mérgezik a társadalmunkat, még itt is.
es valoban ugy van ahogy irod vagy csak eltulzod mivel szerinted azzal egyenlo
aki pl. ovszert, fogamzasgatlot, vagy indokoltan abortuszt hasznal
rengeteg szekta van vannak ezoterikus szektak, es vannak nyiltan felvalalt Isten ellenesek amik gyakorlatban is megmutatkoznak sok bunt helyeselnek ami vilagi torvenyi szempontbol is az
aberralt, ez van, segiteni kell nekik is a jo utra terni, valakiknek sikerulhet
hivo embereknek is konnyebb nem Jezust kovetve gyuloletet erezni a bunosok irant es ha lehet tenni is ellenuk rossz dolgokat
de azert ez miert Krisztusi ut?
"irts ki mindent ami gonosz"
vegulis de Jezus ennek kijatszasara vilagit ra sokszor
hisz artatlant is bunosnek lehet kialtani, kepmutatok valojaban tenyleges hitetlenek is alkalmazhatjak, csak mert keresztenynek valljak, hazudjak(!) magukat
hogy lehetne kiszurni ki milyen inditatasbol kommentel, mivel az is megeshet sokesetben hogy tenylegesen Isteni elveknek erzi azokat amiket allit nem pedig csak hamis allitast tesz
Küldenél pár kérdést példának és megírnád melyik válaszokra gondolsz?
Én lehet, hogy elkerültem véletlen ezeket de nem emlékszem, hogy találkoztam volna ilyesmivel de lehet csak valamit félre értettem.
Rendszeresen előfordul, hogy egy válaszolót lepontoznak, megsértődik ezen majd kiír egy kérdést ahol próbálja magát áldozatnak beállítani és előadni mintha nem hazugságok és hasonlók miatt pontozták volna le.
Nekem az a gyanúm, hogy ez is egy ilyesmi kérdés lesz csak itt most nem olyan nyíltan az ateisták ellen szól.
Felteszem azt próbálta megfogalmazni a kérdésnél, hogy vannak olyan személyek akik nincsenek 100%-ig az abortusz ellen és ők biztosan gonosz gyerek gyűlölők.
Bár az utóbbi időben mintha nem nagyon lett volna ilyesmi témával kapcsolatos kérdés.
Uh, akkor én is gyerekgyűlölő vagyok.
Egyébként tény, hogy nem szeretem a gyerekeket, de a nem szeretni és a gyűlölni között úgy tudom, van még egy pár lépcsőfok🤷🏼♀️
De példát csak nem kapunk 🫣😭
Manapság válaszolni sem válaszolnak az ember kérdésére...
#7 Nem tudok linkelni erről az eszközömről, ha majd bekapcsolom a windows-os pc-met, majd akkor linkelgetek.
Amit a 6-osban írtam, arra példa ez a kérdés:
Aláírnál egy olyan petíciót, amivel a bolti kasszáknál kirakott... (Emberek-Egyéb kérdések)
A másikra most nem találom a példát, de a válaszomra csak 10..15 pirosat kaptam. Ha meglesz, majd beírom ide.
Én ott olyan kommenteket láttam, amik azt írták (legtöbb szülőként), hogy jó lenne, ha a szülő tudna nemet mondani a gyereknek, és a gyerek felfogná.
Melyik részével van probléma?
Bocsanat, azt hittem a kérdésben leírtakra mondtál példát, most nézem hogy a 6-os válaszban mást említettél
Az meg szerintem azért van, mert a legtöbben akkor látják a kérdést, amikor még friss. Később már eltűnik szem elől, vagy ha már érkezett x válasz a kérdésre, kevesebben érzik, hogy egy X+1-re is szükség van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!