Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » BUDAPESTIEK, hányadik kerületb...

BUDAPESTIEK, hányadik kerületbe érdemes költözni?

Figyelt kérdés
Elég sokat vagyok Bp.-en és lehangol meg szinte depresszióssá tesz az a sok gusztustalan, beképzelt ember meg a sok **rva. Főleg a plázákban. Nem soká oda is költözünk, legalább ahol alszom ott ne ilyen emberekkel legyek körülvéve.
2010. nov. 2. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
A sz*rláda emberektől eléggé bajosan lesz neked nyugtod, akárhova is költözöl Pesten.
2010. nov. 2. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen vidékröl hamarabb bennt vagy a városban ott meg orákat utazol a tömött buszon.Én kiköltöztem a városbol,és sokkal jobb ülve utazok kényelmesen és ugy intézzük a dolgainkat,hogy elérjük a buszt.A kérdésedre válaszolva hova érdemes költözni Bp en az a anyagi helyzetedtöl függ A rozsadombot ajánlanám A volt Kádár villa és környéke.De a hajléktalan szállo sem lehet rossz ott nem kell villanyszámlát vizet meg közösföltséget fizetni.Nekem van,hogy Pécsre kell mennem a gyerekkel orvohoz ami hozzánk négyszáz km.És nem távolság ha muszály menni kell.Magyarország kicsi itt nem kell sokat utazni.Pesten egy orát utaztam a 2 kerületből ujpestre suliba itt egy orát utaztam dogozni.Ki lehet birni akkor olvastam utoljára ujságot meg könyvet.Most az intrneten olvasgatom az okos hozzászolásokat meg még sok mindent
2010. nov. 2. 21:00
 13/13 anonim válasza:

jó helyek :

I, II, V, VI, XI, XII

2010. dec. 14. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!