Francia idegenlégió. Ki járt ott? Belevágnék.
Szia
Én már szolgáltam ott 25 évet
32 évesen nincs túl sok ertelme jelentkezni hiszen ők első sorban a fiatal jelentkezőket várják! De mind1
Mire vagy pontosan kíváncsi
Ird le és válaszolok
1. Válaszoló vagyok!
Kedves kérdező, van kérdésed akkor a legiorol?
Röviden össze foglalom azért!
A franciaországi toborzó irodákban tudsz jelentkezni személyesen!
Vigyél magaddal: fogkremet, fogkefét, borotvát, borotvahabot, váltó ruhát, váltó fehérneműt, kéz krémet,és készpénzt hogy vissza is tudjál menni ha nem sikerülne a felvételi!
Ha oda kerülsz részt kell venned egy 4 hetes felvételin
Itt lesz: pszihoteszt,IQ teszt, fizikai teszt, beszélgetés egy pszichológussal , illetve beszélgetés a katonái rendőrségel.
Utána ha felvesznek megkezded a 4 hónapos alap kiképzést ami irtózatosan kemény lesz. Sokszor fogod úgy érezni hogy szíved szerint ott hagynád az egészet , de csináld végig.
Utána ha sikerül az alapképzés. Akkor bekerülsz valamelyik ezredbe vagy abba amelyikbe szeretnéd, vagy abba amelyikbe ők szeretnének,ez csak az eredményeidtol fog függeni és attól hogy hogyan fogsz viselkedni!
Fizetés: alap most jelenleg 1380 euró/hó
Ejtőernyősöknél: 2000 euró/hó
Francia Guyanaban asszem 2500 euró/hó
De ide nagyon nehéz bekerülni szóval jónak kell lenned!
Röviden ennyi ha bármi kérdésed van írj és válaszolok!
1. és 2. Válaszoló vagyok
Kedves Válaszadó!
Elnézést csak nem vagyok túl aktív az oldalon.
Csak elgondolkodtam mert ahogy hallottam olyan embernek való akinek nem a pénz számít, illetve a hazájától el tud szakadni hosszabb időre.
Köszönöm a válaszokat. A korom miatt valóban meggondolandó, így nem hiszem hogy erőltetném a jövőben ezt. Annyi kérdésem van így hirtelen hogy szemüveges emberek mehetnek? Milyen nyelvtudás kötelező?
Angol és vagy francia?
De addig is
Szemüveges ember szemüveg erősségétől függ de azt hogy felvesznek-e az majd az egészségügyi vizsgálattol fog függeni!
A francia az egyetlen nyelv amit beszelhetsz!
Nálunk büntetés járt érte ha más nyelven beszéltünk egymással, de csak ha meghaloták
Biztonság kedvéért újra leírom a privát elérhetőségemet mert nekem kitorlodot!
pinterg417@gmail.com
Írj rám ha láttad az üzit
Bővebben betekintést tudok neked nyujtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!