Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Francia idegenlégió. Ki járt...

Francia idegenlégió. Ki járt ott? Belevágnék.

Figyelt kérdés
32 vagyok, elgondolkodtam rajta, érdekelnek a katonai dolgok. Úgy érzem nem találom a helyem. Nincs családom, nem tudok ismerkedni, minden napom monoton. Változtatni szeretnék, hátha sikerülne egy olyan életutat bejárni amire büszke lehetek. Aki járt már a francia idegenlégióban, vagy tud az egészről valamit örülnék ha megosztaná velem. Hol lehet jelentkezni egész pontosan?
2024. aug. 4. 17:27
 1/7 anonim válasza:
56%

Szia

Én már szolgáltam ott 25 évet

32 évesen nincs túl sok ertelme jelentkezni hiszen ők első sorban a fiatal jelentkezőket várják! De mind1

Mire vagy pontosan kíváncsi

Ird le és válaszolok

szept. 14. 18:14
 2/7 anonim válasza:

1. Válaszoló vagyok!

Kedves kérdező, van kérdésed akkor a legiorol?

okt. 6. 21:44
 3/7 anonim válasza:

Röviden össze foglalom azért!

A franciaországi toborzó irodákban tudsz jelentkezni személyesen!

Vigyél magaddal: fogkremet, fogkefét, borotvát, borotvahabot, váltó ruhát, váltó fehérneműt, kéz krémet,és készpénzt hogy vissza is tudjál menni ha nem sikerülne a felvételi!

Ha oda kerülsz részt kell venned egy 4 hetes felvételin

Itt lesz: pszihoteszt,IQ teszt, fizikai teszt, beszélgetés egy pszichológussal , illetve beszélgetés a katonái rendőrségel.

Utána ha felvesznek megkezded a 4 hónapos alap kiképzést ami irtózatosan kemény lesz. Sokszor fogod úgy érezni hogy szíved szerint ott hagynád az egészet , de csináld végig.

Utána ha sikerül az alapképzés. Akkor bekerülsz valamelyik ezredbe vagy abba amelyikbe szeretnéd, vagy abba amelyikbe ők szeretnének,ez csak az eredményeidtol fog függeni és attól hogy hogyan fogsz viselkedni!

Fizetés: alap most jelenleg 1380 euró/hó

Ejtőernyősöknél: 2000 euró/hó

Francia Guyanaban asszem 2500 euró/hó

De ide nagyon nehéz bekerülni szóval jónak kell lenned!

Röviden ennyi ha bármi kérdésed van írj és válaszolok!

1. és 2. Válaszoló vagyok

okt. 6. 21:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszadó!

Elnézést csak nem vagyok túl aktív az oldalon.

Csak elgondolkodtam mert ahogy hallottam olyan embernek való akinek nem a pénz számít, illetve a hazájától el tud szakadni hosszabb időre.

Köszönöm a válaszokat. A korom miatt valóban meggondolandó, így nem hiszem hogy erőltetném a jövőben ezt. Annyi kérdésem van így hirtelen hogy szemüveges emberek mehetnek? Milyen nyelvtudás kötelező?

Angol és vagy francia?

okt. 7. 07:15
 5/7 anonim válasza:

De addig is

Szemüveges ember szemüveg erősségétől függ de azt hogy felvesznek-e az majd az egészségügyi vizsgálattol fog függeni!

A francia az egyetlen nyelv amit beszelhetsz!

Nálunk büntetés járt érte ha más nyelven beszéltünk egymással, de csak ha meghaloták

okt. 7. 14:32
 6/7 anonim válasza:

Biztonság kedvéért újra leírom a privát elérhetőségemet mert nekem kitorlodot!

pinterg417@gmail.com

Írj rám ha láttad az üzit

Bővebben betekintést tudok neked nyujtani

okt. 7. 14:39
 7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező vannak esetleg még kerdeseid?
okt. 8. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!