Svájcban él magyar származásu volt idegenlégios?
Én svàjcban élek,de nem vagyok idegenlégios,em is voltam...
Mit akarsz kifejezni?
Bocsi,màsodik vàlaszt irtam én.
Te gondolod hogy mindenütt segitökészek az emberek csak otthon nem?
Akkor tévedsz.
Tudod itt Svàjcba jol fizetik a munkàt,ez minden.
Ha hiszed ha nem,de ha egy tojàsra lenne szükségem,hiàba csengetek a szomszédban,vagy nem nyit ajtot,vagy letagadja hogy van neki,esetleg vissza is kell fizetnem.
Történt velem hogy a szomszédom ràkérdezett ,megy a bboltba kell.e nekem valami.
Mondtam,egy kenyér.(a babàm akkor született)
A kenyeret meghozta,és még azonnal kijelentette,hogy az àràt gyorsan kéri,mert nincs màr pénze....hahaha.
Ja és amikor becsaltak a nagyvàrosba karàcsony elötti estén szorakozni?
A buli végén leléptek,pedig tudtàk,nincs màr buszom,vonatom,és én egész éjel a hidegben egy telefon fülkébe vàrtam a màsnapot...
A boltba bemész,ha csak egyetlen forint hànyzik,az àrut visszaveszik,hiàba ismernek,és tudjàk,naponta bejàrsz vàsàrolni...
Arrol nem is beszélve,hogy ha halàlos beteg lennék se vennék felajànlani a fàradttsàgot,hogy bevisznek autoval a korhàzba.
Vannak kivételek,tudom,de azok vannak otthon is.
Csak azt akartam kifejteni,hogy bàrmelyik orszàgban vagy,mindenütt ugyanazzal a teremténnyel talàlkozol,az emberrel.
Ös egy ember vagy segitökész vagy sem.
Lehet hogy a politikai helyzet otthon most nagyon rossz,de sajnos a helyzeten nem vàltoztat.
Azt gonoltam, a magyarokat nehezen foogadjàkbe sok helyen! De gondoltam, hogy külföldôn, az egy vàrosbeli magyarok összetartanak!
Tudom mennyit keres egy légios, nem a pénze érdekel :), hanem hogy van e Svàjcban VOLT légios, aki magyar szàrmazàsu!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!