Hol szerezhetnék őszinte, jófej barátokat akikre mindig lehet számítani? Mert eddig sose volt szerencsém.15/L
Figyelt kérdés
Vannak barátaim, de egyszerűen rájuk sose lehet számítani, és nem voltak úgy igazán barátok, persze jól érzem magam velük de egyszerűen alig érnek rá mer egy másik barátjukkal találkoznak, vagy ilyesmi..de jófejek meg minden csak..hát szóval nem igaz barátok...a bátyámmal meg nem tudok semmitse csinálni mer nemannyia jó a kapcsolatom vele mint egy igazi báttyal..=(2010. nov. 1. 19:18
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat =)
akik kértek privit azoknak írtam =) de nyugottan írhat aki akar =)
2010. nov. 1. 20:07
12/16 anonim válasza:
Igazi barátaim nekem sincsenek sajnos, csak úgynevezett "haverok", akik játtszák hogy húdenagy kebelbarátok vagyunk, de ha szükség lenne rájuk akkor tojnak az emberre. Sajnos sokan vagyunk így.
Woozie
13/16 anonim válasza:
én is szívesen barátkoznék veled:)Ha gondolod írj egy privit én nem szeretnélek zargatni
19/F
14/16 anonim válasza:
fujj ez a sok mocsok fiú h rákattant a dologra xD szánalom :D jó énis fiú vok deh ez lényegtelen mert én normálisan fogok vállaszolni :D nos igazából van 1 fontos kérdés...mien barátot is akarsz ?? akivel elmehecc bulizni talizgatni és hülyülni meg minden??mert akk musz vagy ismerkedni :D viszont én azt mondom h távban gonodlkodj ink :D csodákra képes a távolság hidd el :D ugyanis más mintha egy olyan személlyel beszélgettnél akit mondjuk látsz minden nap vagy legalábbis találkozgacc vele :D csodákra képes az msn :DxD én azt mondom h írj rá vkire innen leszámítva a fiúkat szentem mert ezek nemnormálisak :D nemépp az eszük hajtja:DxD majd még ezé összevernek :DxD szval szentem privizz az írók közül és kérj msn-t vagy stb nekem is volt hasonló problémám deh az már rég volt viszont emléxem h nagyon jó barátokat szereztem :D majdnem h legjobbakat :Dvagyis akk asszem legjobbak is vtak végülis mert mindent el mondhattam nekik :) nah szval szentem privizz :)
15/16 anonim válasza:
Nekem isvan pár ilyen bartnőm akik megjátszák magukat..szerintem mindenkinek vannak..de vannak olyanok is akir mindig de tényleg mindig számíthatok:) Nekem is írhatsz privit ha szeretnél:)remélem bővülök még egy jó baráttal:)
16/16 anonim válasza:
írj nyugodtan:) nekem is jól jönne egy barát. veled egykorú lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!