Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról, akik...

Mit gondoltok azokról, akik ennek a videónak kapcsán ócsárolják az egyetemistákat?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=s233IA1f2L4&feature=player_em..

Szerintem öntelt barmok, akiknek csak a gép mögött nagy a szájuk, de élőben a legegyszerűbb műveltségi kérdésekre sem tudnának választ adni. Ennyire rosszindulatú a magyar nép? Szakmunkások nézik le az egyetemistákat, közben elvárják, hogy becsüljék meg őket? Hol tart ez az ország?

2010. nov. 1. 15:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van, én csak a stílust nem értem, amivel szidták őket, az egyik ember a videóból egy közeli barátom és tökre kiakasztott, hogy az amúgy értelmes és sokoldalú embert lehülyézzék, mert nem tudott egy kérdést.
2010. nov. 1. 18:22
 12/21 anonim ***** válasza:

"Szakmunkások nézik le az egyetemistákat. Hol tart ez az ország?"

1, Azoknak a szakmunkásoknak lehet, hogy sokkal több eszük van, mint a videóban szereplő nagy rakás szerencsétlenségnek. Sőt, biztos.

2, Ahogy kiveszem, te meg a szakmunkásokat nézed le, akkor te most különb vagy, vagy mi?

3, Láthatod, itt tart az ország, mérnök lesz meg közgazdász az analfabéta senkiháziakból.

2010. nov. 2. 00:45
 13/21 anonim ***** válasza:
A 16:11-es hülyeségedre: Szókratész munkássága nem az általános műveltség része, viszont a videóban elhangzó kérdésekre már általános iskolában illik tudni a választ, nemhogy az egyetemen. Továbbá egy mérnöknek, teszem azt, az a szakmája, hogy a fizikához értsen. Egy filozófus meg a büdös életben nem lesz produktív attól, hogy felmondja kívülről a Platón összest.
2010. nov. 2. 00:53
 14/21 A kérdező kommentje:
Aha, meg a senkiházi szakmunkások nézik le az értelmiséget. Undorító irigyek.
2010. nov. 2. 00:54
 15/21 A kérdező kommentje:
A 16:11-es hülyeségemre? Ki vagy te, hogy lehülyeségezd azt, amit írok? Süt a dumádból az irigység, meg a rosszindulat, te szerencsétlen.
2010. nov. 2. 00:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Sok senkiházi szakmunkást ismerek, amelyik minden héten elolvas egy könyvet. Ezek mikor vettek kezükbe bármit szerinted, ha egyetemista létükre az általános iskolai anyag sem megy?

"Ki vagy te, hogy lehülyeségezd azt, amit írok? Süt a dumádból az irigység"

Irigy? Mire?

2010. nov. 2. 01:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Irigy vagy a fiatal egyetemistákra, akik élhetik a fiatalságukat vígan, míg te valószínűleg egy fizikai munkát végző 40-es ember vagy, akit az agya miatt nem vettek fel gimnáziumba, csak szakmunkásképzőbe és most mindenkit utál, akinek másképp alakult.
2010. nov. 2. 01:08
 18/21 A kérdező kommentje:
"Ezek"? Több könyvet olvasnak egy hónapban, mint te egész életedben tetted.
2010. nov. 2. 01:09
 19/21 anonim ***** válasza:
80%

"Irigy vagy a fiatal egyetemistákra, akik élhetik a fiatalságukat vígan"

Ez jó dolog? Bunkóként egyetemre járni, semmit nem csinálni? Én is voltam öt éven keresztül egyetemista, de lesült volna a képemről a bőr, ha buta paraszt módjára lumpenkedtem volna az egyetemen, miközben még az érettségire sem szolgáltam volna rá. Nem drága baba, én ott ültem az órán, és nem a fűben toltam a sört meg a cigit, aztán délután mentem dolgozni, nem anyám-apám pénzén züllöttem, de gondolom ez a verzió neked meg sem fordult a fejedben.

"míg te valószínűleg egy fizikai munkát végző 40-es ember vagy"

Nem valószínű, de te valami médium lehetsz, hogy így megmondod a frankót itt mindenkinek.

"Több könyvet olvasnak egy hónapban, mint te egész életedben tetted."

Mint ahogy azt a videó is alátámasztja, nem? A 6-os anyag már magas nekik.

Szerintem itt arról van szó, hogy te egy frusztrált kis senki vagy, aki ugyanúgy nem tudta a választ a kérdésekre, mint a videóban látható nyomorékok, aztán frusztráltságodban ide jöttél támaszért, hogy nem is olyan égő az. De igen, égő.

2010. nov. 2. 01:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Le mertem volna fogadni, hogy bölcsész kötődésű vagy te is, kérdező :) A "senkiházi szakmunkások" kitétel használatánál lettél pofonérett. Én ex-műegyetemistaként nem nézem le a szakmunkásokat, mert nélkülük ugyanúgy nem működne a társadalom, mint mérnökök vagy bölcsészek nélkül. Ehelyett inkább lesül a képemről a bőr, hogy *ezekkel* jártam egy egyetemre.
2010. nov. 2. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!