Mit gondoltok azokról, akik ennek a videónak kapcsán ócsárolják az egyetemistákat?
http://www.youtube.com/watch?v=s233IA1f2L4&feature=player_em..
Szerintem öntelt barmok, akiknek csak a gép mögött nagy a szájuk, de élőben a legegyszerűbb műveltségi kérdésekre sem tudnának választ adni. Ennyire rosszindulatú a magyar nép? Szakmunkások nézik le az egyetemistákat, közben elvárják, hogy becsüljék meg őket? Hol tart ez az ország?

Szerintem jogosan szidják ezeket a föld hülye gyerekeket. Attól, hogy egyetemre járnak, még nem lesznek okosak, mint ahogy a videó is mutatja. Az pedig, hogy egy műszaki egyetemen nem tudják mi lesz a tollal, vagy mennyi a lakossági felhasználásra szánt feszültség, egyenesen siralmas. Nem jár alanyi jogon tisztelet senkinek csak azért, mert bekerült egy egyetemre. Ne is járjon.
Megjegyzem én is egyetemista vagyok, és szégyen, hogy milyen emberek kerülnek be.

A számviteli Főiskolánál lakom, naponta látom ezeket a gyerekeket.Sajnos a legalapvetőbb dolgokkal nincsenek tisztában.Csak egy példa:A troliról leszállás úgy történik, mikor a busz a megállóban már megáll, akkor állnak fel az ülésről.És hát az ajtóhoz eljutni, mikor tele van a jármű...
Ez pedig itt a földön van, nem a holdon.

Szeretném az egyik diákot megvédeni!!!
A japán srác, akitől Eötvösről kérdeztek, evidens, hogy nem tudta a választ! Szegényke a csoporttársam, és csak 1 éve van itt, az egyetemre pedig csak idén kezdett járni. Higgyétek el, kisebb baja is nagyobb volt annál, hogy utánanézzen Eötvös Lóránd munkásságának!!
Én pedig tudtam a választ mindkét, sőt a BME-seknél feltett lakossági áramos kérdésre is -.-, úgyhogy tényleg szégyen, ami ebben az országban aZ ALSÓ-, KÖZÉP- ÉS FELSŐFOKÚ oktatásban megy!Gondoljatok bele: csak az ELTE-re, csak az angol szakra minden évben 280 diákot vesznek fel, ennek több, mint a felét ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL. Hová kell ennyi angol szakos??? És akkor még nem számoltam a Szegedi, Pécsi, stb. BTK-kat + a Pázmány, Károlit, stb. Szerintem simán vesznek fel több, mint 600 angol szakost egy évben...DE MINEK?? És vajon mennyire alacsony kell, hogy legyen a pontszám ennyi angolos felvételéhez? Én amúgy spanyol szakos vagyok (a japán srác egy szakomon kívüli órán csop.társam), és mi "csak" 40-en indultunk, de már közöttünk is voltak olyanok, akik úgy kaptak diplomát, hogy nem tudtak volna még egy középfokút se letenni.
Arról nem is beszélve, hogy egy BSc/BA diplomával mit lehet kezdeni? Semmit...és csak 30% mehet tovább MSc/MA-ra, úgyhogy az állam saját magát szívatta meg ezzel a rendszerrel, hisz több ezer diáknak feleslegesen fizette ki az oktatását.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!