Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már olyan veletek, hogy...

Volt már olyan veletek, hogy hülyeséget mondtatok? Mi volt az?

Figyelt kérdés

Pl egyszer egyik ismerősöm a büfében kért 10 dkg kólát :D

Veletek mik történtek??

2010. okt. 31. 22:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
80%

megkérdezte tőlem egy vak hogy merre van XY utca, elmagyaráztam és a végén közöltem vele, hogy figyelje a táblát, biztosan meglátja majd...

kínos csönd következett...

2010. okt. 31. 22:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
én nem szoltam el magam, nekem olyan volt h vásároltam és kijöttem a boltból az üres kosárral a biztonságiak jöttek utánam
2010. okt. 31. 22:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis ivás után bementünk a boltba,és az 50-60 éves eladónőnek simán odanyögtem hogy hello. Persze utána észbe kaptam,és elnézést kértem.

Barátommal beszéltem telefonon,és majdnem sírtam hogy sehol sem találom a telefonomat.Persze utána felvilágosított..

Orrom méretéről beszélgettünk ,amikor megcsókolt..Annyira zavarba jöttem,hogy utána megkérdeztem: De ugye nem nagy,vagy igen?

Számtalanszor volt már,hogy beszéltem és "megakadt a nyelvem",vagy véletlen hülyeséget mondtam ki.:)

Hirtelen csak ezek jutottak eszembe,pedig biztos sok van még...:D

15/L

2010. okt. 31. 23:45
 14/20 anonim ***** válasza:
én egyszer a 2 decis pohárba "60 deci vodkát és 40 deci sprite-ot" öntöttem :D
2010. okt. 31. 23:52
 15/20 anonim ***** válasza:

ez nem elszólás de leírom:

vmi előadáson voltam pár osztálytársammal, pár sorral mögöttem ült egyik ismerősöm. Volt vmi vicces rész az előadásba, mindenki röhögött. Odaszóltam bnőmhöz hogy "jesszus XY hogy röhög".. éés persze akkor állt le a zene :) kicsit néztek csak :D

Másik ilyen történetem:voltunk vmi hangversenyen az osztályommal és kb a fél város ott volt még. Leghátsó sorba ültünk. Elkezdtem billegni a székemmel, amikor hirtelen hátraestem . Még a zene is leállt miattam, és nem mondom elég nagy égés volt :DD

2010. okt. 31. 23:58
 16/20 anonim válasza:
"Te hány évesen is születtél?"
2010. nov. 1. 00:52
 17/20 anonim ***** válasza:

egyszer én voltam a hetes suliba."tanárúrnak jelentem.." és abban a pillanatban tűt szúrt a seggembe az osztálytársam,aki mellettem ült a padban " " a kurv@ anyádat"

a tanár meg felháborodott hogy hogy mondhatok neki ilyet xD

2010. nov. 1. 04:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Suliba jelentésnél szoktam elég sűrűn úgy járni, főleg első órába hogy a férfi tanároknak azt mondom h "Tanárnőnek jelentem" :D Vagy a Női tanároknak "Tanárúrnak jelentem" .. :D
2010. nov. 1. 12:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyszer boltba kértem egy rövid vékony zöld Pall Mall-t xD
2010. nov. 1. 16:49
 20/20 anonim ***** válasza:
:)
2010. nov. 1. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!