Dolgoztatok angolokkal? Mi a véleményetek róluk mint emberekről?
Nekem alapvetően nagyon jó tapasztalataim vannak velük, nagyon befogadó nép, ha normálisan és nyitottan állsz hozzájuk.
(Nyilván ha olyan bunkón nyilatkozol róluk, mint te, kérdező, akkor ők sem lesznek veled kedvesebbek.)
“..ha normálisan és nyitottan állsz hozzájuk.”
Ez mit takar egész pontosan?
Én pont ugyanúgy állok minden emberhez, teljesen mindegy hogy melyik országban vagyok.
Másként kell hozzájuk állni mint a magyarokhoz?
Egész pontosan hogyan? Hogyan álltál hozzájuk?
De a múltkor amikor a kollégám bemutatta a középső ujját amikor az irodám előtt haladt el, azt nem tudtam hová tenni. 32 éves ember.
De láttam rosszabbat 50 éves angoltól is.
Én 30 évesen érettebb vagyok mint ők.
Ez a munkától, a közegtől függ. Biztosan van olyan munkahely, ahol rossz tapasztalatokat szerez az ember. De az sem azért van, mert angolok.
Egyébként dolgoztam angolokkal. Ők normálisak voltak. Egy nemzetközi programban dolgoztunk együtt, meg még sok mással is. Én nem vettem észre ilyet, hogy x vagy y országból jött munkatársak mások lennének. Mindenhol vannak szimpatikusak és kevésbé szimpatikusak is. Olyan viszont nem volt, aki kifejezetten bunkó lett volna velem.
5
Szerintem rohadt intoleránsak és ezt csak burkoltan fejezik ki.
De egyértelmű, hogy másképp bánnak egymással mint a többi angollal.
Még nem láttam olyant, hogy egy angol haverkodott volna egy külföldivel. De biztosan a külföldiek nem ütik meg a szintjüket…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!