Effini kérdése:
Sokkoló, horror könyv ötleteket, tudtok ajánlani? Valami olyasmit keresek, mint a Szomszéd lány vagy a Mengele boncolóorvosa voltam az auschwitzi krematóriumban. Lehet fikció vagy valóság, Kinget nem szeretnék olvasni.
Figyelt kérdés
jún. 10. 21:14
1/4 anonim válasza:
Ha elárulod, hogy Kinget miért nem, azzal is közelebb kerülünk, hogy mit ajánljunk :)
3/4 anonim válasza:
Jack Ketchum Dead-River sorozata nekem az egyik kedvenc (2 rész már kijött magyarul). A Vértestvérek is nagyon szuper Ania Ahlborn-tól (szerintem rosszul írtam a nevét, de nincs nálam a könyv jelenleg). King műveit én sem kedvelem. Nem mondom hogy rossz - sokaknak kedvenc-, de számomra borzalmasan túlírt, nem igazán élvezhető (az Álattemetőt és a Ragyogást olvastam, de mindkettőt csak félig. Egyszerűen nem bírtam tovább 😅). Ellenben Jack Ketchum gyakorlatilag rögtön belecsap a lecsóba. De hát kinek mi az ízlése ugyebár 🙂
4/4 A kérdező kommentje:
Válasz az legelső kérdésre a kérdésem alatt😅: Kingnek nagyon hosszúak a tájleírásai, körülményesen ír. Sajnos ez miatt hamar megunom. Annyira pedig nem felkavaró, hogy odaragadjak a könyv elé. (Természetesen nagyszerű, kreatív elmének tartom, csak nem én vagyok a célközönség.)😊
A második válaszra: Köszönöm szépen! Mindenképpen bele fogok olvasni!😊
A harmadik válaszra: Neked is köszönöm a tippeket! 😊 King és Ketchum kapcsán is egyetértünk. Én is szeretem, ha hamar nekiállnak a történetnek.
jún. 14. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!