Kifelé élitek életeteket a világ(valóság) felé-vagy "befelé" az internet felé?!?
Hát ez attól függ:
Nem vagyok nagy influenszer, mert félek a valós emberek kritikájától, így jó, ha évente 1* poszolok. Viszont Gyakorin meg YouTube-on elég aktív kommentelő vagyok, lehet mondani, hogy figyelemhajhász.
A valóságban inkább meghúzom magam, mert azt veszem észre, hogy egy 3 fősnél nagyobb csoportban elveszek és senki nem figyel rám. Nincs sok önbizalmam, úgyhogy inkább kevés baráttal beszélek relatíve sokat, meg csoportchatben poénkodom néha, de nem viselkedem extrovertált módon. Elég sokat unatkozom emiatt, ez kreatívvá tett (sok hobbim van), de a jövőben szeretnék nyitottabb, beszélgetősebb, társaságibb ember lenni, mint amilyen most vagyok.
tök jó mindenki fejlődik ezt amúgyis át kell vészelni-senki sem nyit a másik felé..de ez a "bezárkózás előtt"is észrevehető volt-ahol emberek szoktunk lenni-onnan is eltűntünk....
ezt vettem észre részben...
Őszintén szólva, én vírus előtt sem voltam aktív Facebookon, Instám, Snapem meg Tiktokom (anno Musicaly) sose volt.
Ami az embereket illeti, sose voltam nagy társasági személy, nővérem mindig gondoskodott róla, hogy kevés önbizalmam legyen, minden jó tulajdonságomat megkérdőjelezzem. Kb olyan 13-15 éves korom óta igyekszem észben tartani, mik a jó és rossz dolgok magammal kapcsolatban és elfogadni őket, de magamban a szálkát is megtalálom, másban kb a gerendát sem, így sokszor azt érzem, nem vagyok elég jó és alkalmas ahhoz, hogy másoknak érdekes legyek és barátkozzak sokakkal, kapcsolatom legyen.
Ilyen érzéseim a vírus előtt is voltak, a hosszú itthonlét viszont ráerősített erre. 😅
a Hosszú Itthonlét csak most kezdődik....
.........................................
ki mit csinál két hét alatt?!?
:()
Talán kik most titkolódznak őszinték leszünk egyszer
a vágyfelhő mi oly puha nem mutatkozik nekem
holt csillagáról az isten már leküldte Angyalait
itt a földöna sárban puhán párzani
talán kik most titkolódzunk egyszer meg fgunk látszani
enyhe ajkamhoz az íj feszül s kell az Isten adta ír-
vígaszság keressük hát mindenfele-Ó Isten ligete ha megje
lensz meztelen-vágyódó hangon s sokadszor imám
törökülésben terpeszt a z istenadta lány(talán mégegyszer el
húzza a vágyfelhőt felettünk-dél van tükörre nézünk s elmentünk)
a vágy szabad s itthagyott ezerszer-majd ha nem "tükröződünk"
Isten megigazítja felettünk a felleget.
Nekem már november óta van, gimis vagyok.
Itthon tanulok, játszom, sorozatot nézek, próbálok kreatívkodni. Néha megyek 1-1 vendégségbe, esetleg kirándulni. Ha nagyon unatkozom otthon, van, hogy elmegyek random sétálni/biciklizni, esetleg nekiállok főzni valamit (ezt csak akkor, ha unatkozom és éhes is vagyok)
Te mit csinálsz, kérdező?
Úgy tűnik nagyon költőivé tett a korona😏
ja most van két hét-pihi párszor bemegyünk dolgozni vállalkozás(belvárosban)külvárosban lakunk-igen költök-csak nem kötöszködök...sétálok nézem az embereket...várom hogy újra lássuk egymás arcát...kötetlenül(kendezőtlenül)
szerintetek sokáig kell várni erre?!?(jó főzőcskézést)(bringázni énis szoktam;))
estis vagy nappali?!?
szerintem sokunkat "polihisztorrá"tesz a korona;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!