Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kifelé élitek életeteket a...

Kifelé élitek életeteket a világ(valóság) felé-vagy "befelé" az internet felé?!?

Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 11:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sima, nappali.

Ha minden jól megy, ősztől megyek majd egyetemre. Őszintén, én szkeptikus vagyok, hogy ez el fog-e múlni addigra.

Szerintem megnyitnak szeptembertől mindent, majd felmennek megint a számok, aztán őszi szünettől téli végéig bezárás, szigorításokkal újranyitás és talán 2022 második felére, mikor már mindenki aki bele tudott halni/betegedni túl lesz rajta, a többiek meg megkapják a szurit, utána talán nyugi lesz.

Olvastam viszont egy kérdésnél, hogy sosem lesz vége, s, hát ez is egy lehetőség.

2021. márc. 8. 17:00
 12/19 A kérdező kommentje:
vagy ha keresztény vagy erkölcsileg vagy hitügyileg vagy értékek.akkor lehet azt gondolni mint Mózes idejében a "tízcsapás"..
2021. márc. 9. 18:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek abban, hogy ez Isten bűntetése lenne. Egyszerűen csak minden 20-as évben történik valami járvány/válság , most ez van.

Fél lehet fogni pozitívan, hogy most "átéljük a történelmet", de nekem csak az étkezésem, bioritmusom, alaphangulatom rontotta el. Nem mindhárom, hogy kreatívvá tett/elszegényedett/ meggazdagodott miatta a családunk, ami történik velünk, Covid nélkül is végbe ment volna, mint változás.

Szerintem idősebb vagy, mint én, jobban, érettebben kezelhetsz egy ilyen szituációt, a legjobb, ha kihívásként fogod fel, hogy "na, van ilyen is, próbálok nem belehalni", betartasz mindent, túléled, ha elmegy a járvány végre, akkor meg örülsz, hogy nem kell gondolnod rá többet.

2021. márc. 9. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:

*fél=fel mindhárom=mondhatom

Bocsánat, a telóm szereti átírni amiket pötyögök.

A lényeg, hogy légy optimista, kitartást!

2021. márc. 9. 20:05
 15/19 A kérdező kommentje:

életz kitartás váromány-22 éve ezt csinánom má

kitartok-s hisze a Vél-etlennek életemet menti mi értelmetlen

szemfülesnek áll a világ-ocsmányság ledugva a világ torkán

szeressünk higgyünk előre figyeljünk-a nagy "való világ életet" rendbe tesszük!!

2021. márc. 9. 23:26
 16/19 A kérdező kommentje:

amúgy a mai generáció sajnos ezt is lazán fogja fel mint mindent....

nincs vesztenivalóNk/tok...

2021. márc. 9. 23:33
 17/19 A kérdező kommentje:
akkor mégiscsak kell ahz a "megmentő"
2021. márc. 10. 00:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Hidd el, sírok eleget, van minden bajom, de a vírus közülük a legkisebbik. Majd elmúlik egyszer ez is, mint minden, de nem tudom befolyásolni, ha tudnám, be se jött volna Magyarországra.
2021. márc. 10. 01:50
 19/19 A kérdező kommentje:
akkor kitartást--tényleg!
2021. márc. 11. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!