Kifelé élitek életeteket a világ(valóság) felé-vagy "befelé" az internet felé?!?
Sima, nappali.
Ha minden jól megy, ősztől megyek majd egyetemre. Őszintén, én szkeptikus vagyok, hogy ez el fog-e múlni addigra.
Szerintem megnyitnak szeptembertől mindent, majd felmennek megint a számok, aztán őszi szünettől téli végéig bezárás, szigorításokkal újranyitás és talán 2022 második felére, mikor már mindenki aki bele tudott halni/betegedni túl lesz rajta, a többiek meg megkapják a szurit, utána talán nyugi lesz.
Olvastam viszont egy kérdésnél, hogy sosem lesz vége, s, hát ez is egy lehetőség.
Én nem hiszek abban, hogy ez Isten bűntetése lenne. Egyszerűen csak minden 20-as évben történik valami járvány/válság , most ez van.
Fél lehet fogni pozitívan, hogy most "átéljük a történelmet", de nekem csak az étkezésem, bioritmusom, alaphangulatom rontotta el. Nem mindhárom, hogy kreatívvá tett/elszegényedett/ meggazdagodott miatta a családunk, ami történik velünk, Covid nélkül is végbe ment volna, mint változás.
Szerintem idősebb vagy, mint én, jobban, érettebben kezelhetsz egy ilyen szituációt, a legjobb, ha kihívásként fogod fel, hogy "na, van ilyen is, próbálok nem belehalni", betartasz mindent, túléled, ha elmegy a járvány végre, akkor meg örülsz, hogy nem kell gondolnod rá többet.
*fél=fel mindhárom=mondhatom
Bocsánat, a telóm szereti átírni amiket pötyögök.
A lényeg, hogy légy optimista, kitartást!
életz kitartás váromány-22 éve ezt csinánom má
kitartok-s hisze a Vél-etlennek életemet menti mi értelmetlen
szemfülesnek áll a világ-ocsmányság ledugva a világ torkán
szeressünk higgyünk előre figyeljünk-a nagy "való világ életet" rendbe tesszük!!
amúgy a mai generáció sajnos ezt is lazán fogja fel mint mindent....
nincs vesztenivalóNk/tok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!