Aki magányos férfi sokáig azt az élet megerősít?? És ha szerencséje van sok mindent elérhető még? Vagy mi a valóság? 30 évves vagyok és nem nagyon volt párkapcsolatok, nem értem el semmit az életben.??
Figyelt kérdés
A drogot is kipróbáltam ami tönkre tett és próbálok felállni de nagyon mélyen vagyon hangulatilag, érzelmileg. Szedek is antidepreszánst. Szerintetek ebből lehet tanulni? És lehet még normális életem?2023. jún. 16. 09:56
4/8 anonim válasza:
Ideje lenne szakember segítségét kérned, bevallani, hogy egymagad ezt eddig nem tudtad megoldani. Nem szégyen segítséget kérni, pszichológustól, önsegítő csoporttól.
5/8 NTBS válasza:
Ha nem lesz szenvedélybeteg, nagyon megtanul küzdeni.
6/8 anonim válasza:
"nem értem el semmit az életben"
Az lehetetlen. Akkor már nem élnél.
7/8 anonim válasza:
Korb: Felfelé a lejtőn - egy könyv, esetleg. Nekem segített.
8/8 anonim válasza:
Mi ilyen nehéz neked hogy drogoztàl is miatta ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!