Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok/hölgyek szoktatok...

Lányok/hölgyek szoktatok káromkodni?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor miket mondtok, milyen gyakran?

Csak néha ha idegesek vagytok vagy szinte kötőszóként használtok trágár szavakat?

jún. 7. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Én szinte kötőszóként használom a trágár kifejezéseket, a szótáramban a ,,ba.meg" szerepel leggyakrabban.
jún. 7. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon mocskos szám van, állandóan csúnyán beszélek. Inkább nem írom le, miket, mert kitiltanak. :D

Nemcsak akkor, amikor ideges vagyok. Bár tény, hogy eléggé idegbajos típus vagyok, és ez egyfajta feszültséglevezetés is. Szerintem ha nem káromkodnék, már rég agyvérzést kaptam volna.

Viszont tudok disztingválni, szükség esetén tökéletes úrinőként viselkedek.

jún. 7. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen gyakran
jún. 7. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam, de viszonylag ritkán és vagy azért használom, mert ideges vagyok vagy mert szeretnék valamit kihangsúlyozni.

Magyarból a b#ssza meg/b#szd meg, angolból a f#ck, olaszból a cazzo és a vaffanculo a leggyakoribbak.

jún. 8. 00:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha okom van rá, akkor használom az oda illő kifejezéseket.

A kisebb "isten verje meg!"-ektől kezdve a különböző cifra, jelzős szerkezetekig mondok mindent, ami épp a számra jön.

Az ismerősökkel folytatott kedélyes csacsogások alkalmával is eléggé őszinte szoktam lenni.

A felnőtt poénokkal sincs bajom, valamint a kutyám vérét szoktam viccből trágár, és szexista beszólásokkal szívni (de amúgy imádom a kis ribimet *.* )

Hogy mit használok legtöbbször, arról fogalmam sincs, nem tartom számon, és a fejem fölött sem villog egy nagy piros b@zmeg-számláló. :-D

jún. 8. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Alsó tagozatos korom óta folyékonyan káromkodom, nagyjából szünet nélkül és jóval cifrábban, mint száz részeg tengerész. Tudok udvariasan és választékosan is fogalmazni, ha kell, de az nem az igazi stílusom.
jún. 9. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Túl nyugodt típus vagyok így nagyon ritka az, hogy káromkodok.

Szócsatában pedig jól bánok a szavakkal és durvábban le tudom építeni a másik felet vulgáris szavak nélkül is. Hidd el, hatásosabb.

Szeretem, hogy felesleges önleminősítő szavak nélkül sokkal hatásosabb eredményt érek el.

Olykor pedig a külső szemlélőket is szórakoztatom, jót nevetnek, ahogy elásom a szókincsben gyengébb felet, aki nem tud érvelni csak káromkodni. Ergo vesztett.

Pl egy rám szállt zaklató, aki publikus helyen harsányan mondogatja, hogyan csinálna meg. 5 perc múlva összetörik a fellépésem alatt.

Káromkodáshoz az út akkor vezet, ha igen komoly dolog van. Pl elírtam egy apróságot a lapon és a nav megbüntetett nem kevés lovettával.

A "ba..am meg" szó hangzik el önmagam okolva s elismerve hibámat.

jún. 22. 11:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán, volt időszak mikor egy napon belül elég sokszor beszéltem csúnyán, de az önbecsülésemet nagy mértékben levitte, ezt nem tudom másképp megfogalmazni. Szép lassan elszoktam tőle akarattal, szóval most már alig fordul elő. Ezt akarom megtartani és még inkább lecsökkenteni
jún. 22. 17:25
 9/10 anonim válasza:
67%
Ez attól függ kivel beszélek. De igen, nagyon mélyen átéléssel küldök el valakit a retkes picsába, de ezzel együtt aggódok érte és remélem, hogy odaér. Vagy úgy ráordítok, hogy megnyílik az illető szívcsakrája és a gonosz több hétre távozik belőle.
jún. 22. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Undorodom...
szept. 7. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!