Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak még rajtam kívül olyan...

Vannak még rajtam kívül olyan emberek, akiknek nincsen bulis társasága, így a hétvégéit otthon tölti? Mit csinál akkor a hétvégén és a szünetekben?

Figyelt kérdés

Mert nekem ez most teljesen új.Két hónapja megszakítottam azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akikkel eddig bulizni voltam, mivel elkezdtek az italon kívül mást is használni, és tudom magamról, hogy én is befolyásolható vagyok így jobbnak láttam.Persze azóta nem is állnak velem szóba, sőt a faluban különféle pletykákat találtak ki, hogy miért "nincsenek velem jóba". Van pár haverom akikkel párszor voltam bulizni, de ők messzebb laknak tőlem, és így kicsit körülményes. Nem vágyom minden hétvégén buliba, de néha olyan jó lenne kiengedni a gőzt. Hallgatom az embereket mindig a suliban, hogy ők miket csináltak hétvégén, sőt van, hogy hétköznap is és bevallom kicsit féltékeny vagyok rájuk. Hozzászoktam, hogy a hétvégéim nekem is a bulizással telnek.

Sajnos igaz barátom sincs egy se, bár talán ez az egyetemen változni fog. Néha annyira rossz, hogy péntek este én fekszek az ágyban, mások meg jót buliznak.

(Bocsánat, hogy eltértem a tárgytól és nem nyavajogni szeretnék, csak jól eset kiírni magamból)

17/L

2010. okt. 29. 19:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

nekem fordítva van én most ülök itthon 22 évesen, de annyiból nem bánnám, ha anno ültem volna és most bulizok, hogy a szervezetemnek lehet jobb lett volna, ha nem iszok annyit míg fejlődik. :)

Amúgy gépezek, szalvétázok, olvasok, tanulok, neten beszélgetek külföldiekkel, hogy gyakoroljam a nyelvet, tornázok, meg ilyenek. Elvagyok. :)

2010. okt. 30. 03:51
 22/23 anonim válasza:
Én sem járok sehova bulizni hétvégén mindig itthon vagyok, elfoglalom magam hasznos dolgokkal.
2010. nov. 1. 17:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Én eleve utálok bulizni, kockulással meg tanulással telnek a hétvégéim.

21F

2010. nov. 1. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!