Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak még rajtam kívül olyan...

Vannak még rajtam kívül olyan emberek, akiknek nincsen bulis társasága, így a hétvégéit otthon tölti? Mit csinál akkor a hétvégén és a szünetekben?

Figyelt kérdés

Mert nekem ez most teljesen új.Két hónapja megszakítottam azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akikkel eddig bulizni voltam, mivel elkezdtek az italon kívül mást is használni, és tudom magamról, hogy én is befolyásolható vagyok így jobbnak láttam.Persze azóta nem is állnak velem szóba, sőt a faluban különféle pletykákat találtak ki, hogy miért "nincsenek velem jóba". Van pár haverom akikkel párszor voltam bulizni, de ők messzebb laknak tőlem, és így kicsit körülményes. Nem vágyom minden hétvégén buliba, de néha olyan jó lenne kiengedni a gőzt. Hallgatom az embereket mindig a suliban, hogy ők miket csináltak hétvégén, sőt van, hogy hétköznap is és bevallom kicsit féltékeny vagyok rájuk. Hozzászoktam, hogy a hétvégéim nekem is a bulizással telnek.

Sajnos igaz barátom sincs egy se, bár talán ez az egyetemen változni fog. Néha annyira rossz, hogy péntek este én fekszek az ágyban, mások meg jót buliznak.

(Bocsánat, hogy eltértem a tárgytól és nem nyavajogni szeretnék, csak jól eset kiírni magamból)

17/L

2010. okt. 29. 19:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%
Dehogyis, nem lenne bepofátlankodás. Tőlünk is sokszor megkérdezik majdnem idegenek, hogy csatlakozhatnak-e. Még örülünk is, hogy többen vagyunk. Én is kérdeztem már meg mást, amikor nem volt kivel mennem.
2010. okt. 29. 19:39
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

Teljes mértékben együttérzek veled. Nekem sincs ilyen bulis társaságom, tavaly volt, h osztálytársaim elhívtak, de mostanában nem igazán szoktak:/

A "legjobb" barátnőm, akivel szüleitésünk óta jóban vagyunk, szemben lakunk egymással, ő szinte mindig a saját osztályával megy bulizni, engem nem igazán hív el, pedig én nélküle nem igazán mennék el:/ Úgy meg nem szeretek, h az osztálytársaival megyünk, mert ők 1 évvel fiatalabbak nálam, és annyira érzem, h gyerekesek, nem bírom elviselni őket.

Az osztályból a padtársammal jóban vagyunk, lehet, h ugyanarra a főiskolára megyünk, így beszélgettük, h lehet, h egy albérletbe költözünk. Annyiból jó lenne, h könnyű vele kijönni, mert hasonló mint én, pl. csak csendben tud tanulni, rendszerető stb, viszont nekem nagyobb az igényem a bulizásra, ő nem szoktott járni, nem az a "beválalós" tipus, én meg azért néha szeretem kiengedni a fáradt gőzt:/ 17/L

2010. okt. 29. 19:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Jelen!

Nem bulis, de szórakoztató, vagyis másban találjuk meg a szórakozást, és nem a dübörgő bulikban.

Olvasás, beszélgetés, internet, játék, kirándulás, színház, mozi...

Már csak azért is nem lehetne bulis baráti köröm, mert elszórva élünk, nem lakunk közel, és dolgozunk.

2010. okt. 29. 19:44
 14/23 anonim ***** válasza:

én is otthon vagyok mindig

17F

2010. okt. 29. 19:44
 15/23 anonim válasza:

Nekem sem volt régebben ilyen társaság..

Én mindig elvoltam..letöltöttem pár filmet,msn,stb.

Aztán összejöttem a mostani párommal,és vele,meg az ő haverjaival járok bulizni..

Nagyon jó fejek,hamar befogadtak..

21/N

2010. okt. 29. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Megértelek. Nekem is volt ilyen időszak az életemben. Amúgy ha nagyon akarsz biztos tudsz magadnak "bulis társaságot" szerezni. Vagy nem hiszem el, hogy nincs legalább 1 ember az életedben akivel eltudsz menni.
2010. okt. 29. 19:52
 17/23 anonim ***** válasza:

Meg tudlak érteni, idősebb vagyok nálad, de még én is járnék szórakozni, vannak nagyon jó barátaim, de ők azt mondják, már kinőttek a bulizásból. Azért sikerül így is néha néha elmennem.

Légy nyitott, barátkozz! Ha így állsz a dologhoz biztos találsz egy jó fej társaságot.

2010. okt. 29. 19:54
 18/23 anonim ***** válasza:
Az én legjobb barátaim, akikkel szívesen elmennék is inkább otthon ülnek..:S Hiába hívom őket.. Pedig én mennék állandóan, de senki nem akar menni sehova este 10 után. :( Néha másokkal el szoktam menni de mégiscsak a legjobb barátokkal lenne a legjobb.:D
2010. okt. 29. 19:59
 19/23 anonim válasza:
Maradj otthon és Lol-ozál hidd el jobban jársz tapasztalat ^^
2010. okt. 29. 20:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sem bepofátlankodás, ha elmész egy-egy barátnőd társaságával. Én is mindig próbálom magunkhoz csábítani az új arcokat :) Pl. haveri társasággal megyünk valami koncertre, és van olyan ismerősöm/barátnőm az egyetemről, akiről tudom, hogy kedvelné a zenét, akkor hívom őt is, aztán megy a haverkodás :)
2010. okt. 29. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!