Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a második...

Mit gondoltok a második világháborús hagyományőrzésről/beöltözésről? Milyen dolognak tartjátok? És mit szóltok hozzá,hogy egyre több fiatal csatlakozik ilyenhez?

Figyelt kérdés
A fiam is csatlakozni akar ilyen "csoporthoz" ahol németek lennének,de nem igazán vagyok odáig az ötletétől.
máj. 30. 11:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Azt nem csodálom, hogy nem vagy oda érte.
máj. 30. 11:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
ez micsoda?
máj. 30. 11:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Korhű egyenruhákba öltöznek,és a nézők előtt "csatajeleneteket mutatnak be",meg pózerkednek,hogy legyen mit feltenni a különféle helyekre.. Többek között, emiatt sem akarom,hogy menjen!
máj. 30. 11:36
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
Kizárt, hogy hagynám.
máj. 30. 11:39
 5/18 anonim válasza:
24%
Kap érte fizetést?
máj. 30. 11:46
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Német katonáknak öltözzenek be a német hagyományőrzők, ő öltözzön be magyar katonának.
máj. 30. 11:49
 7/18 anonim ***** válasza:
36%
Törtenelmi oktatók hadiszakértők eseten érthető . Ez a hóbort annyira káros és végletes mint a starwars idiotak vagy filmszereplő utánzatok jelmezbe öltözése . A katonai harci csoportok fellangoltak nyugaton részint a malé léha életmód ellen és a homo - migrans és bűnözők terjeszkedése végett . Posta Imi a Szkita alakulat Hunnia mozgalom vagy Györkös István romboló jelenségek . Fiatalok szervezkednek kalandoznak balhéznak rendet tesznek viselkedéssel bírnak könnyen belesüllednek a posványba . Egy hasznos bevalt modszer pl szakma cagy gasztro fenntartása az értelmes hasznos , de vilhaború hagyomanyörzés zavaros dolog , amennyiben politika ideologia húzódik meg a hátterében .
máj. 30. 11:51
 8/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem pont ugyanúgy semmi gond vele, mint más beöltözős hobbikkal. Problémának csak azt látnám ha ideológiailag menne a náci németek után.
máj. 30. 13:03
 9/18 anonim ***** válasza:
64%

Igen, az anyai ösztönöd nem csal, ez az az ami.

Figyelj, engem érdekel a HEMA meg úgy általában az ilyen reenactment dolgok,

DE

Ha valakit CSAK ez a időszak érdekel (meg a "vikingek" 💀), azt ezekben a közösségekben gyorsan kiszúrják.

Igen, neonáci csoportok toboroznak ilyen helyeken, és ez nem csak "egy hobbi".

Nem tudom a fiad mennyire került ebbe bele, hogy hány éves, meg hogy mennyire késő már beszélni a fejével.

máj. 30. 13:05
 10/18 A kérdező kommentje:
17,hamarosan 18 éves lesz pár nap híján, és van egy fiú barátja a suliban aki szintén ilyen csoportban van benne, és szoktak menni hadi napokra,vagy hogyan nevezik ezt,nem tudom. Ő volt itt valamelyik nap győzködni,hogy engedjem én is a fiamat, mert nem az,aminek én gondolom az egészet..Hát nem tudom...féltem azért is,hogy nehogy ha munkát akarna keresni a későbbiekben,esetleg emiatt legyen hátránya. Szóval igen,ha túlféltés ha nem,az anyai ösztönök dolgoznak bennem. Ráadásul megnéztem ennek a barátnak,és osztálytársnak a kirakott képeit..és nem tetszett túlságosan amit láttam. Katona ruhában, kitüntetésekkel felszerelkezve , berúgva a földön fetrengve hát nem ilyen sorsot szánok a fiamnak. De hogyan győzhetném meg? Hiszen hamarosan 18..és máris ki fogja kérni magának,hogy ő "már nagykorú".
máj. 30. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!