A magyar társadalom többsége fasiszta érzelmű?
#9 ami persze szimpla hazugság.
#10 mint ahogy ez is.
Igazság szerint szót sem érdekelnek ekkora baromságok, amiket írtatok, inkább szánalmas és egyben szégyenletes.
11# Tudod ki mondja ezt amikor leírod nekik, hogy 10 éves gyerekekkel nem kellene házasodni és megkövezni a feleségét?
Az arabok... na kb te is ezen a szinten vagy.
#12 már megint hazudsz. Hol írtam én ilyeneket?
#13 én inkább nálatok látom ezt a problémát. :) Sanyarú, unalmas életetek van, magányosak vagytok, és arctalanul itt élitek ki magatokat, miközben az egész arról szól, hogy a saját életetek szar. :)
11: az igazságot írták.
Balkáni tahó a magyar.
Soha nem lesz másként
A magyarok mindig a Nyugathoz szerettek volna tartozni, de ez sosem sikerült sajnos nekik. A világháború utáni évek a rendszerváltásig kinyírták a lehetőségeinket jópár generációra. A magyar nép például sosem szocializálódott demokráciában, azt se tudja hogy működik, hogy kéne használni a modern demokrácia adta lehetőségeket. Még szavazati jogával sem él sokuk.
Fasisztának nem mondanám a magyarokat - van egy kis, de hangos réteg akik igen. Viszont idegengyűlölőnek inkább. Félnek mindentől amit nem ismernek, mert nincs bennük nyitottság. És ez pont a fent leírtakból táplálkozik. Transzgenerációsan vagyunk félelemben tartva. És jól látszik, a félelem újratermeli magát.
"Balkáni tahó a magyar."
Aki ilyet ír, az saját magát is annak tartja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!