Mit lehet tenni, ha egy aberrált, homoszexuális nő zaklat, már több mint 11 éve?
Én még csak 26 éves voltam, amikor elkezdték a zaklatást, most 37 éves vagyok. Kellene nekik az édesanyám háza, amiért egy életen keresztül dolgozott.
A zaklatást nem tudom bizonyítani, a kőbányai Tiszti Lakótelepen laktak, próbáltam velük beszélni, hogy hagyják abba, de nem használt semmi. A nő megfigyelte, hol lakunk, és látom, ahogy jön utánam az autójával. Azt kiabálta, hogy "már születésem óta figyel", és "mindenünk kéne neki, amink csak van. " Egyszer bejött utánam a női WC-be, és azt mondta: én csak igen-t tudok mondani, és nemet! Azt mondta, "mindent meg fognak tenni, hogy én meghaljak". A rendőrség sem vette komolyan, nincs semmi reményem, hogy leszállnak rólam.
1. A diktafonnal megsérted a személyiségi jogait.
2. Ezért nem fogadja el a bíróság bizonyítéknak.
3. Még jól be is perel érte.
Ez van.
Inkább tanúkat keress, úgy tegyél feljelentést.
Nyugodtan rögzítsd a beszélgetést, netto hülyeség, amit a másik írt, nyomozati és bírósági szakaszban is figyelembe veszik bizonyítékként.
Ha meg egyszer valahol kettesben maradtok, jól el kell kenni a száját, vagy neked, vagy valami tökös férfiismerősödnek.
Amikor meg jön autóval, el kell kanyarodni a rendőrség elé.
A WC-s jelenet meg simán életveszéllyel történő fenyegetés.
A rendőrségen pedig ragaszkodni kell a jegyzőkönyv felvételéhez, a feljelentéshez. Ha nem akarják felvenni a feljelentést, akkor ezt írásban jelentsék ki! Ez komoly dolog.
09:54
ha bűncselekményt rögzít, akkor bizony Legfelsőbb Bírósági határozat van arról, hogy a bizonyítás előbbre való, mint a személyiségi jogok, azaz nem sért meg ezzel semmit, csak akkro, ha azt nyilvánosságra hozza ..
ne viccelj már, akkor ha levideozom, ahogyan az utcán leszúr valaki valakit, nem adhatnám át bizonyítékképpen, mert megsértem az illető jogait ? ezt te se gondolod komolyan
(mellesleg volt is már ilyen ügyem, és bizony komoly bizonyíték lett a diktafonos felvétel ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!