Szerintetek az emeberek többsége nem gondolkodik egy kicsit furcsán Magyarországon? Magyarázat alul.
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy itt szinte minden fordítva működik. Ha i.dióta a szomszédod, akkor költözz el. Ha nem akarod, hogy telefonon hívogassanak, akkor titkosítsd a számod. Az a gyerek, amelyik nem rossz, az nem is gyerek, vagy nem normális. Tudtok hasonló példákat? Miért van így?2010. okt. 26. 10:53
11/12 anonim válasza:
Ugye milyen bosszantó? "könnyű neked" na igen, mert nem ültél ölbetett kézzel. Az életben rendszerint semmi nincs ingyen, ezért nem értem az irigykedést, bármit birtokolok is, előzőleg megdolgoztam érte! Na. Én már régesrég nem merem szóbahozni, hogy vettem ezt-azt, mert még a legkedvesebb barátnőm is figyelmeztetett, hogy ez rosszul esik neki... oké, az újonnan vásárolt holmik ártatlan örömét is magamban tartom, mintha bűntett lenne egy drága dolgot megvenni, de lassan kezdem unni ezt a fenenagy érzékenykedést, hát mindenki előtt vigyáznom kell minden szavamra? A szegényebb mesél, de a gazdagabb már dicsekszik? Ehh, mindegy, ezek a dolgok sosem fognak változni :(
12/12 anonim válasza:
Dettó! Ha elmegyek valahová nyaralni, azt már lassan titokba kell tartanom, pláne ha külföldön, ha meg meghallják, hogy repülővel voltunk, akkor elfogja őket a sárga irigység, és akkor jön a sóhajtozás, hogy de jó neked, meg biztos drága volt stb... Az ilyenektől falra mászok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!