Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek az emeberek...

Szerintetek az emeberek többsége nem gondolkodik egy kicsit furcsán Magyarországon? Magyarázat alul.

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy itt szinte minden fordítva működik. Ha i.dióta a szomszédod, akkor költözz el. Ha nem akarod, hogy telefonon hívogassanak, akkor titkosítsd a számod. Az a gyerek, amelyik nem rossz, az nem is gyerek, vagy nem normális. Tudtok hasonló példákat? Miért van így?
2010. okt. 26. 10:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, hogy telefonon hívogassanak, akkor titkosítsd a számod. - erre tudsz jobbat? :)
2010. okt. 26. 11:10
 2/12 anonim ***** válasza:
De, szerintem mindenki "kicsit" furcsán gondolkodik. Nem konkrétan ezekre gondolok amiket leírtál, hanem általában ahogy felfogják az életet. Szvsz rajtam kívül mindenki hülye. (akit ismerek..)
2010. okt. 26. 11:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Elsőnek! Igen tudok jobbat, szabályozni kéne valahogy a telefonos marketinget. Mégsem állapot, hogy mindenféle b.aromsággal zargathatnak, akár hétvégén kora reggel, vagy ebédidőben is. Egyébként titkos számokat is szoktak hívogatni.
2010. okt. 26. 12:03
 4/12 anonim ***** válasza:

A kedvenceim: mindenkiről rosszat gondolnak, és mondanak, ugyanakkor olyan hiszékenyek, hogy 100ezreket dobnak ki az ablakon hülyeségekre (tv shopos dolgok, üdülési jog stb..)

Ha valami rossz történik, akkor azt mondják ez az élet, és túl kell élni, aztán meg megkérdezik mikor lesz már gyereked?

Igen tényleg furcsák, lehet ez is Hungarikum :-)

2010. okt. 26. 15:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Hasonló, és egyben leghíresebb példa:

Nem tetszik? El lehet menni, kérem, csak tessék.:D(vagy valahogy így mondta gyuri feri)

2010. okt. 26. 17:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Na igen ezekre gondoltam. Ha átvernek, akkor h.ülye vagy, minek hagytad magad. Ha megcsalnak, biztos nem adtál meg mindent.
2010. okt. 26. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
A telefonos adatbázisokat adják-veszik a cégek, nem izgatja őket az adatvédelem. Mi az idióta szomszédot a lalkóközösség aláírásával kilakoltattuk. Nekem nincs bajom a gyerekekkel, de azt nem szeretem, mikor hisztiznek.
2010. okt. 26. 19:10
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Ó, itt lehet panaszkodni? Akkor beszállok én is: számomra az megdöbbentő, ahogyan az átlag magyar a nála gazdagabb embert azonnal és ismeretlenül utálja, miért van ez így? De jó neki- mondogatják, miközben egyszer sem gondolják végig, hogy mennyi fáradozott az illető, mennyi ideje-energiája-munkája kellett ahhoz, hogy előrelépjen az életben, de nem, ez senkit nem érdekel, az odavezető út nehézségeiről hallani sem akarnak, csak irigykedni és gyűlölködni szeretnek, de azt nagyon. Olyan jó lenne, ha ez a rosszindulat kiveszne a magyarok alaptermészetéből, máshol megkérdezik a sikeres embert, hogyan csinálta, nálunk meg "de jó neki, fulladjon bele a pénzébe"...
2010. okt. 27. 09:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Előző: pontosan! Meg ha pl valamit meg akarok venni, ami mondjuk drágább az átlagosnál (telefon, ruha akármi..), és végül sikerül (mert megdolgoztam érte, félretettem, stb.), aztán ezt elmesélem másnak hogy képzeld végre sikerült megvennem azt a valamit akkor rögtön én vagyok a felvágós, újgazdag sznob. Holott csak megosztanám az örömömet mással. -_- Érdekes amúgy, arról panaszkodni hogy ó milyen szegény vagyok, megint nincs pénzem semmire, az teljesen elfogadott. Ennyi erővel erre meg akkor lehet azt mondani hogy lesz.rom, nem érdekel a nyomorod te csóró..

De ez nem csak a pénzre igaz, úgy általánosságban akinek jó kedve van és minden rendben az életében az inkább meg se szólaljon...

2010. okt. 27. 13:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Én fiatal voltam, amikor eltartási szerződést kötöttem. Sok mindenről le kellett mondanom (hosszú hétvégék, bulik stb.), amikor (10 év után) enyém lett a lakás, sokszor a képembe vágták, hogy "te könnyen beszélsz, van lakásod". Amikor a hányást, és a kakit pucoltam, érdekes senki nem írigyelt.
2010. okt. 27. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!