Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, úgy általán...

Mi a véleményetek, úgy általánosan a magyar emberekről?

Figyelt kérdés

Sajnos elég rossz tapasztalatom van a magyar emberekkel kapcsolatban amióta itt élek.Lehet,hogy én látom rosszul?Azt is megfigyeltem,hogy az itt élők sem szeretik túlzottan az országot,egymást meg végképp.

Ki hogy van ezzel?

2010. okt. 25. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyunk rosszabbak más népeknél. Például nemrég olvastam hogy egy román férfi egy kancával és libával közösült, mi jóval az ilyen primitív népek felett állunk. Az más kérdés hogy a liberalizmus és a kommunista agymosás nálunk okozta a legnagyobb kárt a fejekben.
2010. okt. 25. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

Az előzőnek:nálunk is vannak ilyen emberek, sajnos.

[link]

Nem igazán szeretem az itt élő embereket, tisztelet a kivételnek. Mindig mindennek a rossz oldalát látják, irigyek, és gonoszak egymással. Csernus egyik könyvében volt hogy úszik mindenki a meleg fekáliával teli medencében, igaz büdös, de legalább meleg, és sokan vannak benne. De ha az egyik ki akar mászni, visszahúzzák, hogy nehogy neki jobb legyen, meg hogy merészel különbözni tőlük. Ez elég jó hasonlat a magyarokra. Persze szeretem a hazámat, de az embereket nem.

2010. okt. 26. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
37%
Raaszisták...
2010. okt. 26. 15:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:06

Hadd ne ecseteljem hogy ez melyik kisebbségre jellemző...

2010. okt. 26. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ez nemcsak a kisebbségre(akik lassan a többség lesznek) jellemző mentalitás...
2010. okt. 26. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!