Miért utálják ennyire a zsidókat?
Tényleg igaz lenne hogy a kezük alatt van a világ egy része és ők irányítanak mindent?
Én nem ismerem őket emberileg,és szerintem nem néznek ki olyannak hogy ennyire aljasak lennének mint amiket állítanak róluk egyesek
3 Része az antiszemitizmusnak az is, hogy Jézust a zsidók halálra ítélték egyes keresztények ezért sem kedvelik a zsidókat
Na de Jézus sem erőlködött túlságosan, hogy produkálja magát a rómaiak előtt úgyhogy ment a keresztre
De a fő antiszemitizmus oka a nemzetközi alattomos csendes zsidó világ kohezivitás és politikai terror, ami jelen volt már 500 már 100 éve is
Végtelenül kegyetlen a zsidó egyébként büntetésvégrehajtás terén a mai napig de mindig csak mással, a sajátjának vagy a kis kiválasztottjaiknak mindent megenged
A zsidók tudatosan "magolnak" nem tanulnak
De egyébként nagyrészt nemtudom tudod e mi az a karvajtőke fogalma általában abból élnek ők is nincs ott sem olyan sok ész mint amilyennek kinéz
Általában szeretik kiforgatni másokat is a vagyonukból vagy szipolyozni másokat egyből ha pénzt látnak benne
Az amerikaiakkal együtt rendkívűl jól megértik egymást mivel mind a kattő ugyanaz: semmi más nem teszi ki az életüket csak az, hogy mindent és mindenkit eladjanak valamint domináljanak ezen a világon mindenhol
Attól még hogy,letiltják csak erősödnek a hangok zsidók csak eszközök egy globális hatalom kezében magyarán használati eszközök.
Mert elhiszik azt is hogy 40-napig ment a sivatagban Mózes mikor 5-nap alatt gyalog átjárható lett volna az egész sivatag.
Ezért az antiszemitizmus és a náci propaganda a felelős, amit divat átvenni.
Ha tényleg az ő kezükben van a világ egy része és ők irányítanak mindent, akkor tiszetelet illeti őket a munkájukért, nem?
Amúgy meg magyar mentalitás:
-Miért utáljátok a cigányokat és a migránsokat?
- Nem dolgoznak, ingyen élnek, koszosak, műveletlenek,nincs kultúrájuk.
-Miért utáljátok a zsidókat?
-Túl sokat dolgoznak, túl sok pénzük és anyagi javuk van, túl műveletek és urizálnak, gazdag a kultúrájuk.
Nem biztos hogy utálják őket, sokkal inkább tartanak tőlük én szerintem inkább.
De lassan az utálat, mindenféle érzelem nem csak fajok között marad, hanem már az egész világra érvényes lesz.
Minden fajban tartanak az emberek egymástól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!