Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért utálják a zsidókat?

Mért utálják a zsidókat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt irigységből, mert tehetségesek, okosak, jó kereskedők, így sokan gazdagok, másrészt van valami irritáló is bennük, sokszor furán viselkednek, vagy túl gátlásosak, vagy túl gátlástalanok, vagy ezek ingadoznak egy személyen belül is. Harmadrész divatból. Minden népet lehet valami miatt utálni, csak ez már bevált...
2012. ápr. 20. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
mindenkit utálnak és mindenki talán bárki másba kivetni valót. am én nem találkoztam olyannal aki utálja öket még....
2012. ápr. 20. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem útálom őket, de túlságosan nem is szeretem. Emberek, mint mi. Viszont túlnyomórészt azért útálják őket mindenhol, mert az ő kezükben forog a pénz és az egész világot uralják a háttérből. Tehetségesek, okosak, gazdagok és nagyon szorgalmasak. Engem átvert egy zsidó, tartozik nekem 500 Euroval, ami nagyon nem tetszik, de attól még elismerem a munkájukat. Valóban sok embert átvernek, adócsalások, lopások, kisemmizések. Első példa az, hogy még mindig fizetni kell bizonyos államoknak egyfajta kártérítést a Holokauszt miatt...
2012. ápr. 23. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
talán mert rászolgáltak bőven. élősködők, undorítóak. nem is mosdanak rendesen
2012. ápr. 24. 05:24
 5/8 anonim ***** válasza:
nekik köszönhetjük Trianont és a bolsevizmust is. Az összes komcsi zsidó volt, vagy a zsidók csicskája. A bolsevizmus eleve egy zsidó szekta volt
2012. ápr. 24. 05:25
 6/8 anonim ***** válasza:
olvasd el a Mein Kampfot, majd megtudod, Adolf Hitler mindezt 100 éve már szépen leírta
2012. ápr. 24. 05:26
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.azt hallottam már h a zsidók nagyon összetartó nép meg azt is hallottam h a világ tíz leggazdagabb embere közül 7 zsidó.de azt megmondaná nekem valaki h h kerültek fel ilyen magas pozícióba h a Világot uralják?vagy ez mindég is így volt?
2012. ápr. 27. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Úgy, hogy összetartanak. Ha észreveszik, hogy közülük valaki bármiben tehetséges, azt kitolják, kipénzelik, segítik a végsőkig. Mindenki számára példaképeknek kellene, hogy számítsonak ilyen téren. Tanultak, muzikálisak, műveltek, okosak és ravaszak, életrevalók. Tudnak bánni a pénzzel, de mondom, a legjobban az összetartásnak köszönhetik a hatalmat.

2012. ápr. 30. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!