Mit tettél ma másokért, önzetlenül, azaz ingyen? Egyáltalán, mikor tettél bármit másokért ingyen?
11:45
Jó jó elismerem,de ha nem innék ennyitt nem is tudnék segíteni a hajléktalanokon,üres üvegekkel :)
Nem, nem tennék semmit. Nem biztos, hogy akinek segítenék az megérdemelné... ilyenkor jönnek azok a válaszok, hogy de a lelkemnek jót tenne.. az viszont csak önzés lenne, hiszen magamért csinálnám. Vajon mindenki magáért csinálja?
ÉRDEKES....
Ma még asszem semmit.
Barátaimat rendszeresen szoktam támogatni lelkileg. Még akkor is, ha ők nem tudnák viszonozni. Sőt, belegondolva volt már, hogy vadidegennel álltam le, és próbáltam lelket önteni belé.
Nem tudnam felsorolni, mivel nem jegyzem meg, de nem mullik el nap, hogy ne segitenek valahol, vagy valakin.
De ugy erzem, hogy nem csak a targyakkal tudunk segiteni, hanem a szeretetunkkel, s ezt a fajta segitseget sokkal jobban ertekelik is, es ezt lehet latni a szemukben pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!