Szerintetek ez vicces?
Krishnacore, nem hardcore. Kicsit más...
"de ezek konkrétan pózerek, az még csak a kezdet hogy trendből leszbikusak (alapvetően nincs ezzel baj de hogyha trendből csinálja akkor az nagyon irritáll) de a ruhájuk az olyan volt mintha hajléktalanok lennének, szeretem az extrémebb ruhákat de olyan ocsmány ruhájuk volt"
És most nézz szépen a tükörbe. Másnak pont te vagy a röhejes a pulcsiddal, stílusoddal. Ilyen a tini élet. Majd kinövitek, mint ahogy a jelenlegi a stílusotokat is.
#2. Igen, undorítóan néztek ki, de én nem mentem oda ordibálni hogy "Halj meg" stb. Én csak itt szidtam az öltözködésüket, és nem is ezt kérdeztem, hanem azt hogy ebben most mi a vicces. Na mindegy, nem fogok csatát indítani.
#3. Igen, vagyis félig. Igazából akik még vannak azoknak a nagyrésze csak ilyen idióta akik azt hiszik hogy ettől majd tetszenek a fiúknak (vagy lányoknak). De hát figyelj, ha nem jönnek össze senkivel legalább a csövesek befogadják magukhoz.
Ugyanazt csinálod, mint ők, csak neked nem volt bőr a képeden vagy merészséged nekik kifejteni az ellenszenvedet, hanem itt pattogsz. Ugyanazon a túlérzékeny, agresszív, csőlátású, dedós szinten vagytok mind a hárman. Egymás ruháin hisztizni órákig... Össze lehet titeket kötni.
Amúgy valószínűleg nem emo-k, hanem e-girlök, ami egy divatirányzat ideológia és zenei háttér nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!