Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hova lett a mai fiatalokból a...

Hova lett a mai fiatalokból a hazaszeretet, a magyar hagyományok és szokások iránti érdeklődés, a kereszténység gyakorlása és a nemzettudatosság?

Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 13:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%
A fidesz 10 éve erölteti ezt de a mai fiatalokból meg már kiveszett?
2023. szept. 1. 18:20
 22/29 anonim ***** válasza:
86%
#21 Olyan, mint a fillér. Ők már nem használják, nem tudják, mi az. Elvesztette az értékét.
2023. szept. 1. 18:57
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
A kereszténység gyakorlása és a nemzettudatosság nem igazán kompatibilis a 21. századdal.
2023. szept. 1. 21:02
 24/29 anonim ***** válasza:
65%

Ahogy korábban már leírták, ezek dolgok már inkább röhejesek a mai világban (különösen a vallás).

Arról nem beszélve, hogy Magyarországon inkább proli réteg vevő rájuk.

Egy értelmesebb fiatal legalább angolul beszél, nem beszélgetek kitalált lényekkel, és szereti a hazaját mindenáron, főleg nem ezt a szétlopott, lepukkant koszfészket.

2023. szept. 4. 08:51
 25/29 anonim ***** válasza:
85%
A Pártunk elvette.
2023. szept. 5. 09:49
 26/29 anonim válasza:
65%
Nacionalizmus, hagyományok, vallások. Mindenhol oda kerülnek, ahova valók. A történelem és ideológiák szemétdombjára.
2023. szept. 13. 10:42
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

En szeretem a hazamat, es sose neveznem ugy, ahogy egyesek a kommentekben...

Mivel tisztelem az oseimet, es csak miattuk letezunk egyaltalan.

Nyilvan a kormany ellehetlenit minket, es ez sok fiatalnal = az egesz orszag/maga a magyarsag utalataval.

25/N

2023. okt. 9. 00:55
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a hazam es azt a helyet szeretem amelyik biztonsagot joletet megbecsulest adott nekem az elmult 37 evben. Es ez nem Mo volt. szeretek olvasni magyarul erdekel sok minden de alapjaban veve nagyon regota semmi nem kot Mo hoz, amig ott eltem sem voltam se buszke se mas nagy erzelmek nem voltak az orszag irant. Mara pedig mar semmit sem jelent azon kivul hogy ott szulettem. Erdekesseg talan hogy amikor megkaptam az itteni allampolgarsagot nagyon buszke es boldog voltam es vagyok a mai napig is. Ha ranezek az utlevelemre mindig halaval es orommel tolt el hogy itt elhetek es ez az orszag megadott nekem mindent amit Mo soha. Pedig en nem is vagyok a fiatal generacio tagja.
jan. 6. 08:16
 29/29 anonim ***** válasza:
utolso megegyszer. vilageletemben ateista voltam tehat ez a resz targytalan szamomra.
jan. 6. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!