Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek milyen porszívója van??

Kinek milyen porszívója van??

Figyelt kérdés

Már egy éve szenvedek ezekkel a porszívókkal egy csomót vettünk mint marketplaceről

Ebből 2 vált be az pedig a numatic hetty 160 illetve Thomas Victor nevű már nem lehet kapni az enyém is 30 éves

Kis lakásunk van 35nm zsúfolásig tele így ezek a porszívok sem férnek el rakom őket jobbra balra van valami ötletetetek milyet kéne venni?

Van egy copds dedimamam illetve 2 kutyam es két macskám mind hosszúszőrű, légtisztítót is vettünk illetve robotporszívót is xiaomi márkájút ti mit ajánlotok ??ami nem is nagy illetve hatékony nem fontos hogy vizet is szívjon mint fent említettem olyan már van.

2023. aug. 21. 06:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung előszűrő tartályos porszívóm van, ami az első, ami tényleg nagyon bevált.

Könnyű, elég kis helyen elfér, az előszűrő ciklon tartályt pedig könnyű kivenni és tisztítani. A port, szőnyeg-szöszmöszt, hajszálakat, porcicákat jól kiszűr a tartályban, így a porzsákot nagyon ritkán kell üríteni.

2023. aug. 21. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Electrolux álló porszívó?! Szerintem nagyon praktikus,könnyű vele dolgozni.
2023. aug. 21. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy edényes Philips porszívó. Van benne szivacs, amit porszívózás után ki kell mosni, és egy napig szárítani. A cső tisztítását nehezíti, hogy a merev része görbe.

Nehogy ilyet vegyél!

2023. aug. 21. 16:44
 4/7 A kérdező kommentje:

1 es 2 es illetve 3as posztolo nemtudom melyikre gondolsz a samsungnak van a rudjan egy ilyen tartaly illetve porzsakja olyat mar vettunk 1 hetig birta majd elfustolt

Alloporszivonk is volt mar akkus is es madzagos is volt meg egy fajta a samsungtol egy porzsak nelkuli ha jol tudom nem lehet mar kapni na az volt 2evig de utaltam ha akar egy kis macskaalom kerult bele veszitett a teljesitmenyebol dysont nem szeretnek mert az megis csak egy kenyes darab es annyi penzert inkabb felveszek egy cseledlanyt

2023. aug. 22. 06:17
 5/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, az enyém Samsung Easy C52U6

Kb. 4-5 éve vettem, nekem nem volt vele soha gondom.

(Mondjuk nálam macskaszőr, macskaalom, ilyesmi nincs, de egy nagy gyapjú szőnyegből elég sok szöszmösz kerül bele, és szerencsére még nem "füstölt el".

2023. aug. 22. 17:06
 6/7 anonim válasza:
Mindenképpen miele-t vennék, legalábbis egy esélyt biztos adnák. Nekem is ez van, brutális a szívóerő, mindig attól félek, hogy beszippantok vele valami olyat amit nem akarok… És már sikerült is persze, de mind értéktelen dolog volt
2023. nov. 13. 17:31
 7/7 anonim válasza:
És miele-ból a c3-at ajánlom. Ha nem vagy kényes mint én akkor használtan 2200 wattosat vagy pedig újonnan, de újonnan már csak 890 watt van az eu miatt… Barátnőm ilyet vett, kipróbáltam és gyengébb de nem sokkal
2023. nov. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!