Szerintetek is néhányszor túlságosan a pénzre és a hírnévre mennek ezek a híres pszichológusok, orvosok mint Máté Gábor, Feldmár András, Csernus Imre?
Egy éve hallgatom őket, a legelső podcastjüktől a maiakig sokat meghallgattam tőlük, és olyan mintha 20 éve ugyan azt mondanák el minden egyes alkalommal, és valamikor pénzt kérnek el azért, hogy ismételten ugyan azt mondják el a közönségnek.
Máté Gábor azon az állásponton van hogy a társadalom az embereket minél jobban megakarja betegíteni, hogy több pénz zsebeljenek be a cégek. Azt is hogy a telefonokhoz függőek legyek az emberek, az egészségtelen ételekhez is. Szóval az egész a pénzre megy.
Megvettem, kikölcsönöztem a könyveit és teljesen ugyan azok vannak leírva, mint amiket elmond a youtubeon ingyen, pár óra alatt meg lehet hallgatni őket.
És olyan amerikai sablonos tanácsokat oszt a könyveibe, mint a pl
(már nem emlékszem rá, mert nem maradt meg bennem, pedig többször is elolvastam) 5 k betűvel kezdődő gyógyítás. Nem akarok kötözködő lenni, de olyan randomnak tűnt az egész gyógyítási rész néhány tippen kívül, mintha helyben csak úgy leírtak valamit.
A podcastekben olyan az előadás módja mint egy mindent tudónak.
Nem rég csinált egy interjút Prince Harryvel, amit nem értek hogy minek kellet a hírneven kívül. Az indok az volt hogy ezzel akarták azt bemutatni hogy beszélgetni kell a problémákról, de még sem nyilvános a videó, csak egyes jelenetek vannak fent ingyen. (Nem mintha személyesen annyira érdekelne az a videó)
Csernus Imre olyan mintha egy színházban játszana egy szerepet. Azt hiszem egyszer mondta, hogy csak a hírnévért akarta hogy eljusson az üzenet mindenkihez, hogy mik a bajok Magyarországon. De akkor minek folytatta ezt a stílust, miután híres lett?
Feldmár András a Szavakon túl interjújában két hónappal ezelőtt mondott olyanokat amik direkt vita keltőek, egyaránt rendkívül felelőtlenek. "Szerintem sokkal egészségesebb gyilkosnak lenni, mint öngyilkosnak"
Elég furán fejtette ki. És még hasonló kiakasztó mondatokat hallottam tőle a többi videójából.
Mindhárman mondtak olyanokat, amik sokat segítettek nekem meg másoknak is, de ezek miatt egyre unszimpatikusabbak.
Nektek mi a véleményetek ezekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!