Találkozott már innen valaki Csernus Imrével? Ha igen hol futott vele össze?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes elmenni az előadására? Szeretnék vele pár szót váltani.
Érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata, lehet vele beszél(get)ni, vagy már elege van az emberekből és nem foglalkozik ilyesmivel.
(Tudom, hogy már nem rendel sehol.)
(Bocsánat, ha rossz kategóriába tettem.)
2019. dec. 5. 18:30
1/8 anonim válasza:
Régebben több előadásán is voltam, és egyszer a 2-es metrón együtt utaztunk, majd a mozgólépcsőn is, aztán mikor felértünk szép napot kívántam neki így ismeretlenül, és ő is nekem. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. de tök jó :) Akkor ezek szerint érdemes lehet beszélgetést kezdeményezni vele?
2019. dec. 5. 20:06
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok, nem tudom, hogy lehet-e vele beszélgetést kezdeményezni, nyilván utcán leszólítva ez nem megy. Talán előadás után kéne tőle elérhetőséget kérned.
5/8 anonim válasza:
2 előadásán voltam, meg idén volt a Jaffa könyvkiadónál dedikálása. Fotózkodtam is vele. Én nagyon kedvelem. Az összes könyvét elolvastam. Megosztó személyiség az emberek körében. Dedikáláskor tudtam vele pár szót váltani.
Esetleg menj el a Csendülőbe, ami Noszvajon van, ott van kávézója. Ott össze tudsz vele szerintem futni előadásokon kívül.
6/8 anonim válasza:
Én is találkoztam vele, kedves volt :)
Az egyik dedikálásán történt
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a választ. Azóta sikerült vele összefutni és dumálni. :)
2020. ápr. 23. 11:04
8/8 anonim válasza:
Igen, egy vidéki város piacán vásárolt reggel 7-kor, egy (korosabb) hölggyel sétált karonfogva , egy esernyő alatt. Nagyon szimpi volt, sztem senki nem ismerte fel. Amúgy igen, az előadására is érdemes elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!