Pszichológusok! Szakmailag mi a véleményetek Csernus Imre módszereiről?
Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 03:16
1/10 anonim válasza:
mint nagy phichológuss és piszhiáter szakmailag azt tudom mondani, hogy abban igaza van, hogy addig nem fog meggyógyulni egy alkoholista vagy kábitószeres, amig el nem fogadja, vagy bele nem verik a fejébe az igazságot, vagyis azt hogy ő függő, és ha igy folytatja hamarosan meg fog halni! És ilyenkor ezt nem nagyon lehet finomitani!
2/10 anonim válasza:
Olyan sikeresek a módszerei, hogy a saját házassága is tönkre ment.
3/10 anonim válasza:
Egy házasságot nem kell mindenáron megmenteni, és nem is lehet mindig.
4/10 anonim válasza:
Első!
Ezt eddig is tudtuk:)
Semmi értelme az embernek, egy celeb.
Ennyi.
5/10 anonim válasza:
nem pszichológusként azt mondom róla egy f..sz
6/10 anonim válasza:
sem a lélek sem pedig az agy nem gyógyitható.aki azt állitja hogy igen...az hazudik a szemetekbe.
7/10 anonim válasza:
Csernus orvos és nem pszichológus, talán az ő véleményüket kellene megkérdezni. Egyébként erre én is kíváncsi volnék. :)
8/10 anonim válasza:
2: Bárki házassága tönkre mehet, a kérdés az, hogyan tudja azt kezelni.
Amúgy meg ahogy előttem írták, Csernus nem pszichológus, hanem orvos, pszichiáter.
Alapfogalmakat nem ártana tisztázni.
10/10 anonim válasza:
Értelmesebb ember,bármelyikőtöktől :) Röviden,tömören :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!