Csak én vagyok így??

Figyelt kérdés
Nem tudok mit csinálni gyűlölöm a helyet ahova születem ,utálom az országot a nyelvet semm tudom , nem értek kb semmit pedig születésemtől kezdve mostanáig itt élek(nem az anya nyelvem de akkor kellen tudjak beszélni hiszen a többség ezt a nyelvet beszéli ) szüleimet sehogy semm tudom ráveni a költözése és ugy érzem képtelen vagyok meg tanulni a hivatalos nyelvet :( mit csináljak? Ja és még gyerek vagyok nem tudok elköltőzni ....
2023. júl. 30. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Melyik nyelv?
2023. júl. 30. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsen valaki
2023. júl. 30. 13:00
 3/9 A kérdező kommentje:
a nyelv az román egyszerűen gyűlölöm
2023. júl. 30. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért gyűlölöd? Hogyy jársz iskolába, ha nem érted?
2023. júl. 30. 13:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Az oktatás magyarul vagy csak pluszba van a román óra hát lehet azért utálom mert nem értem de egyszerűen nem érzem jól magam itt mikor pl magyarországon voltam sokkal felszabadultab voltam tudtam pl kérni egy fagyit vagy valamit (ja és én nem vagyok román!!!! Csak ide születem :( )
2023. júl. 30. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Gyere át.
2023. júl. 30. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek. Nem tud menni. Szerintem keressél valamit, amit szeretsz ezen a helyen.

Vagy tanulj értelmes dolgokat, hogy egyetemre tudjál menni Magyarországra vagy bárhová.

2023. júl. 30. 14:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszön szépen 7. kicsit biztató szavakat bár sokszor érzem ugy hogy már nincs kedvem semmihez...mégis jól esik amiket le írtál köszönöm!!
2023. júl. 30. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugi. Tanulj, és ha felnősz, oda mész ahova akarsz. Én pont Magyarországgal voltam így, pedig magyar az anyanyelvem. Azzal "rontottak el" a szüleim, hogy gyerekkoromban négy évig külföldön éltünk, utána a magyar őrületbe, agresszióba nem voltam képes soha "visszaintegrálódni". 10 év kemény tanulás és munka után le is telepedtem nyugaton és vissza se néztem :) Ha a feleségemnek nem hiányozna a családja, be se tenném oda a lábamat.
2023. aug. 2. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!