Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan élnek a Krisna tudatú...

Hogyan élnek a Krisna tudatú hívők, hogyan telnek a napjaik? Minden részletre kíváncsi vagyok; például közös hálótermeik vannak? Hogyan zajlik a tisztálkodás?

Figyelt kérdés
Mivel fűtenek, használnak-e áramot?

#részlet #napirend #szerzetes #Krisna #Krisna tudatú hívő
2016. júl. 18. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb, ha ellátogatsz hozzájuk! Én már voltam a Krisna-völgyben, láttam pár dolgot az életükből, de nem fogott meg. Amúgy szerintem a legminőségibb vallás a hinduizmus; csak a megvalósítás szokott vacak lenni sokszor, ld. Krisna-hívők Magyarországon. De nem akarom áttolni nagyon negatívba a kommentem... -szóval csak annyi, hogy nekem nem jött be egy csomó minden, amit láttam, és azért voltakm szép dolgok is. Lehet, Neked bejönne az egész!
2016. júl. 18. 17:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen, hogy írtál! Egyelőre nem szeretnék elmenni hozzájuk. Nagyon felkeltetted a kíváncsiságomat. Szívesen elolvasnám a véleményedet! Örülnék, ha megírnád, akár privát üzenetben, ha úgy gondolod, hogy mások bántásként élnék meg. Arról biztosítalak, hogy engem nem bántasz meg és arról is, hogy azok a részletek, amik talán "negatívak" szerinted - engem érdekelnek. Remélem, visszanézel még és írsz, ha van időd.
2016. júl. 19. 10:14
 3/3 anonim ***** válasza:
89%

Minden reggel zuhanyozni kell, wc utan is, kulon alszanak, vagy ketten, mikor -hogy.4:30 kor reggel Mangala árati van, egyutt enekelnek, tancolnak, imadkoznak, hare krisna hare krisna, krisna krisna hare hare, hare rama hare rama, rama rama hare hare mantrát mantrazzak az imafuzeren egyutt vagy kulon a templomban.Majd ki-ki a szolgalatara megy, ebedelnek, este ujra talalkoznak a templomban, enekelnek, vacsoraznak, lefekeves elott olvasnak altalaban, beszelgetnek. setalnak. Aki csalados az is bejar a templomba, szivesen szolgalatot vallal, az egyik leggyakoribb szolgalat a sankirtan-könyvosztás, együtténeklés, főzés, murti imádat a templomban. Lecket is tartanak reggel es este is ha ugy van. Szep, humanus, szabalyozott elet, de egy ido utan nem erezni a szabalyokat szabalyoknak, mert belesimulnak az eletbe, es tisztabba teszik azt. A szabalyozott elet lenyege az elme es a test megtisztitasa, hogy felemelkedhessen az ember arra a szintre, ahol megertheti Krisnat, megtanulhatja szeretni. Leválhat az egó, és érteni, de foleg érezni fogja Krisna menedékét mindennap

Kozossegben nem konnyu , sokfele ember van egyutt, mas-mas szinteken, de kitartas es hit az kell az biztos..en ugy gondolom megéri

2017. jan. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!